daha ışık yanmadı 800km oldu yolculuk sonunda, otobanda 160 sabit gittim şehirlerarasında da 90-100 gittim, ortalama hız 87 görünüyodu yolculuk sonunda![]()
ortalama tüketim 5ltdepoda 15lt civarı mazot var daha
![]()
daha ışık yanmadı 800km oldu yolculuk sonunda, otobanda 160 sabit gittim şehirlerarasında da 90-100 gittim, ortalama hız 87 görünüyodu yolculuk sonunda![]()
ortalama tüketim 5ltdepoda 15lt civarı mazot var daha
![]()
keşke dün doldursydım yaaa. 2 çizgi kaldı. ne kdr gittiğini göriim die doldurmadım. patladık![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
... çocuğu bunlar. Devleti, halkı, milleti sömürüyorlar yetmiyor daha fazla istiyorlar. Doğalgaza, akaryakıta, vb herşeye zam yapmayı biliyorlar işsizliğe neden çare bulmuyorlar!!! Veya asgari ücret neden yerlerde? Toplanan bunca vergi çocuklarına ve kendilerine yatırım araba yat villa olarak geri dönüyor. Allah böyle haksız, yolsuz kazananlara o paraları zehir etsin
Top speed te kendini belli eder o yakıt.Bi deneyin bakalım bende merak ettim![]()
Vorsprung Durch Technik
arkadaşlar bende full gtl alıyorum aracımda biraz fazla yakıt gördüm sanki 10 kuruşluk bi fark top speed aynı fakat alt alt devirler iyi gibi bi bakalım daha kullanmaya devam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)