tek kişi iken hiç bakmadım ama 4 kişi + bagaj 110km ile sabit giderken 4.6 4.8 civarı. klima açıkken 5.5
Printable View
tek kişi iken hiç bakmadım ama 4 kişi + bagaj 110km ile sabit giderken 4.6 4.8 civarı. klima açıkken 5.5
klima kapalı 5 yakıyorsam klima açıkken 5.3 yakıyorum , gaz tepkisi gecikiyor aracın ve 4000 rpm üstü çekiş kaybı fazlalaşıyor.
Yaw benim klima açık kapalı fark etmiyor nedense :D
dip gaz 170 civarı giderken klima kapalı 11.7 açıkken 12+ oluyor. her devir her viteste + yakışı var. snde nası fark yok :D
5. vites 140 gibi dipgaz yapınca 9.5lt civarına düşüyordu benim anlık otobanda 170 e kadar hızlanımda :)
öyle deme abi alışınca ondada hissedersin :D
onun sebebi de gaz tepkisi geciktiği için piskolojik olarak daha çok bastırıyor gaza ama normalde 0.2-0.3lt etki ediyor 100km deki yakıta.
Valla bende direk etkiliyor, klimayı açar açmaz hafiften bi yıgılma hissediyorum zaten motorda...
tamamda aracın yepyeni araç sorun olduğundan dolayı sanmam çekişten düşme olayını ... neden boyle 1 cewap gereği duydun acaba ? yazdığım mesajda küçümseme felan sakın oyle birşey düşünme ama o güçlerdeki 1 araç o donanımda 1 araçta bahsettiğin olay normaldir . yazılım atılırsa çok keyifli olur dedim .....
yok walla o yüzden demedim :D Yol bilgisayarındaki değerler pek değişmiyor :beuj: Uzun yol olsun şehir içi olsun. 3000km olmuş yol bilgisayarını sıfırlayalı şu anda 5,3lt/100km. Klimada hep açık aslında. Birde GTL'ye daha geçemedim Kütahya'da hala yok :Deli:
ibrahim :D gelde deneyelim ya arabalari :D bi depo GTLsine :D :D :D
msnden konusalim onu konuyu oldurmeyelim :D