hepsi aynı işte mazot![]()
shell kırsal gayet başarılı euro al aman şöyle olur falan hikaye. olay kükürt miktarı e zaten sende egr namına birşey yok yakıtın dinine vuruyorsun enjeksiyon limitlerde kırsal kullansan ne olacak? hiç birşey. öyle büyük turbolu yazılımları çılgın araçlar kırsal kullanabilir sıkıntı olmaz![]()
enjektör güzelde 300+ üfleyen turbon varmı
birde umarım yazılımı değiştirmeden gazlamamışsındır çünkü nozzle sonrası hem timing kayar hemde enjeksiyon haritan zaten çok açık olduğu için mazotu piston içinden geçirebilirsin Allah korusun![]()
2260 olmaz ı ıhh![]()
Maşallah arkadaşlar
Yakıt pahalı diye isyan ediyoruz bir yandan da pahalı kaliteli olanını seçiyoruz
İlk zamanlar 1-2 depo aldım baktım fark gidiyor gereksiz görüp normale devam
Golf MKVII 1.6 Tdi
Nasil kalkti ya?
Daha dun 2 depo doldurduk Range'e biz mi kazik yedik yoksa ellerinde kalan son GTL'ler mi?
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Ben sorduğumda Bayilerin ek yakıt satmaması adına kaldırıldı demeleri dikkatimi çekmişti de..Saçma geldi.
US Performance
GTL'yi Shell farklılaştırma politikası için kuveytten özel getiriyordu zaten anlaşmazlık çıkmış sanırım tedarikçi firmayla o yüzeden kaldırdılar..Yoksa gtl'yi neden kaldırsın adam hem normal mazottan pahalıya satıyor hemde normal mazottan ettiği kardan %40 daha fazla kazanıyor,Hatta GTL satan istasyonlarda pompacılara GTL kotası verilir bir ay içinde eğer gtl Kotasını aşan olursa bölge müdürü tarafından Cumhuriyet altını telefon gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirilirler...GTL alan arkadaşlar depolarını fullediklerinde pompacının yüz ifadesi hep değişir....
Ben bunları nerden biliyorum iç anadolu shell sorumlusu arkadaşımın babası yakın kaynak yani...
Hatta bir haber daha shell gtl'den daha iyi bir mazot piyasaya sürmek için çalışmalara başlamış...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)