Kütahya'da GTL yok :S
Printable View
Kütahya'da GTL yok :S
Anladım dostum. 2 mizin arabasıda az yaksın :icon_tup: leventte suan kullanıyor GTL daha sessiz çalışıyormuş. Gerçi bizim motorlar zaten sessiz diğerlerine göre. top speedeki durum aynı dedi levent dün konuşurken ama daha sessiz. Menzil olayınada bitince sen yorum getirirsin tam olur :)
@fabarge walla bursada vardır herhalde daha dikkat etmedim ama bulunur biyer :)
Valla dostum açıkcası daha 90-100km gider benim benzimin maximum.
Şu anda TRIP1 kaç tam bilmiyorum. ama bence GTL alın bi deneyin :)
Nasılsa benzin alacaksınız denemesi bedava.
Dediğim gibi yüksek hızda özellikle daha az yakıyor. Benim görüşüm yanlış ya da doğrudur :)
Yarın alıcam bi faydasını görmezsem yaktım cıranızı :D
bu arada benzin = mazut dimi :p :) suan yarım depo daha mazut var günlük kullandığım güzergahta ölçüm yapmaya gayet müsait bitsin bi deneyecem ;)
100TL nin hemen hemen yarısını yaktım sayılır. 300km deyim :) bu GTL ii gibi yav :)
bende yarin depom fullycem bakalim nasil olacak
bende deponun 1/3 ünü yakmış durumdayım, çeyreğin altına düştü bugün araç, 40800 km civarı aldık 41200 oldu km sayacı, gayet sessiz, üstlerde daha istekli araç (4000rpm sorası) bide ilk kalkışta 1. viteste illaki sarıyorum yeni lastiklere rağmen debriyajı hafif hızlı bırakırsam yada gaza sert yüklenirsem :) daha rahat akıyor sanki yakıt motorun içinde..
eğer tork yükseliosa harbi harbi düşünücem bende :D
al 1 depo kullan. 10kuruştan batmazsın :D faydası var gibi.
almasam yazmam.1 depoda arabanın dünyasımı değişecek?en az 5 6 depoda farkettirir
sana dememiştim kardeşm :D senin mesaj araya girmiş hehe