köprümü:rolleyes::rolleyes: orda bekliyorum sizi :cool::heyoo::heyoo:
Printable View
köprümü:rolleyes::rolleyes: orda bekliyorum sizi :cool::heyoo::heyoo:
bayramda ikna edebilirsem evi mersin yaptırmaya niyetim var doğu gelebilirsem deneriz :D
gel gel deneyelim mutlaka yada ben belki bi 6-7 güne alanyaya gelcem o zaman yaparız bi şekil :D
cevir yoldan bi corolla deneyin işte :D bak bende yaptıracam
chipli focus olurmu ? bi kaç güne deneriz arkadaş gelsin ondan sonra karar alırsınız :D
hmmm focus fabargenın kalemi bize kalın gelmesin hem ne anlayacaz olm oncesi ve sonrası olan bi video lazım :D sen git kadran videosu cek o yeter şimdilik ;)
maşallah , walla ibre video'su kesinlike istiyorummm :D
kadran videosunu bekliyoruz. özellikle 0-100 60-100 son hız iyi olur
Bizde pek 0-100 iyi olmaz ya :) 40-160 fena olmaz ama :rolleyes:
son hızda cok ciddi bi deişiklik yok arkadaşlar 0-100 temiz bi yolda denicem ama kadrandan cok benden daha güçlü arabalarla denememi ve orjinal corollayla denememi bi koyim bakalım bulursak tabi biraz sabır ama şimdi final zamanı :D
Bi ara bi dyno vardı, sanırım bu tekbaşların açtıgı show room'da, hala duruyosa ölçtürsene orada kardeşim..
onu kaldırdılar ya.daha dun gıttıgımde sordum.daha dogrusu haberlerı yok depoda duruorda olabılırmıs:D
uzak kaldım ben Adana camiiasında, ama 2005te felan baya iddialıydılar, o yüzden söyledim...
arabayı baglamadan saçma bi dyno yapıyolardı sanırım bi araç duvara vurdu diye hatırlıyorum :D ama antepte bi dyno var diye duydum gidecez bakalım ;)
Bencede 40-160 arası basmak daha mantıklı