slm.
arkadaşlar bmw 5 kasaya modül uygulayacas ama herhangi bi sorun yaşanırmı.Olumsuz bi durumla karşılaşan oldumu. + ları - leri nelerdir,uygulayan varmı.yardımlarınız iiçin şimdiden teşekkürler.
Saygılar...
slm.
arkadaşlar bmw 5 kasaya modül uygulayacas ama herhangi bi sorun yaşanırmı.Olumsuz bi durumla karşılaşan oldumu. + ları - leri nelerdir,uygulayan varmı.yardımlarınız iiçin şimdiden teşekkürler.
Saygılar...
"Wagen"thusiast
düşünmeden ac schnitzer derim 3.20d de arkadaşım kullanıyor sonuç ise muhteşem
3.20d 200 HP gibi bir değer yakalıyor
M47N motorlu 320 de önce allcarracing chip uygulaması yapıldı üst devirlerde motor çatır çatır sanki kopacakmış gibi çalışıyordu rahatsız olduğum için chipi sildirp yerine chiptronic box aldım,şu anda çok memnunum yaklaşık 15k km.dir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.Bir başka arkadaşımın aynı motorlu aracına da isypower box uygulandı o da çok memnun
www.tuner1.de
Evet isypower ın box ı da gayet güzel. Onu yaptıran benim. Sadece güce değil, artan torka da bakın arkadaşlar.
http://www.isy-power.com/tuning-kits_info_e.php?id=70
AC schnitzer de güzel ama çok pahalı. 2000 € ya almak isteyen varsa alsın. Aynı şeyi 600 € ya yapıyor diğer markalar. Ben senin yerinde olsam ya chiptronic ya unichip ya alpin ya da isy-power box ını tercih ederdim.
http://www.motortuning.de/intern/alp...d7267cce020494
modul kolay diye tercih ediliyor ama modül tubo basıncını arttırmadan beygir yukselttiği için daha tehlikeli..
bence dizelde chip turbo basincini arttidigi icin daha tehlikeli nede olsa kuccuk turbolar...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yanlışın var Başar modül rail basıncını yani enjektör basıncını yükselttiği için daha sorunsuz oluyor.
Chipi de modülü de aynı araba üzerinde denediğim için bunu söylüyorum,chipte üst devirlerde araba çok daha sesli çalışıyordu modül takılınca çok daha rahat ve titreşimsiz çalışmaya başladı.
Benim başıma gelen bir dezavantajı da chipliyken modicten müdahale edememiş olmamız,her chipte aynısı olur diyemem ama modülde en kötü ihtimalle fişini çekip kontrol etme imkanın var
arkadaşımın 2006 model 530d var bu yeni motordan sanırım 225-230 hp orjinali hangisini önerirsiniz ve problemsiz olarak ve fiyatı yaklaşık olarak ne kadardır.
standartı 218hp olması lazım . modulle fln bu rakam 245lere çıkıyor .. bence isy gayet ba$arılı eğer ciddi dü$ünüyorsanız.
isy'nin sitesinde bizim 90hp 1.4 corolla d-4d lere göre box'u görünmüyor, acaba varmıdır?vardırda siteyi mi güncelleştirmemişlerdir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)