User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Enjektör temizliği

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda bizde var cihazları ve yapıyoruz evet. 45 dakika cihaz bağlı kalıyor. montajda 5-10 dk. yani maximum 1 saat sürer.

makinamızda linkteki cihaz.
    Wrth Trkiye - Profesyonel Montaj
    teşekkürler tekrar inşallah en yakın zamanda gelicem.

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda bizde var cihazları ve yapıyoruz evet. 45 dakika cihaz bağlı kalıyor. Montajda 5-10 dk. Yani maximum 1 saat sürer.

Makinamızda linkteki cihaz.
    wrth trkiye - profesyonel montaj
    tek noktadan enjeksıyonlu araçlar içinde uygunmudur uno araç yaptırma düşücemiz varda ??

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek noktadan enjeksıyonlu araçlar içinde uygunmudur uno araç yaptırma düşücemiz varda ??
    senin için güncel çekiyorum gökhan görmemiş yazdığını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ben bişe sormak ıstıyorum bızde megane 2 1.5 dızel var 180 bınde ben buna carbon clean bıde enjektor temızlı falan yaptırmak ıstıyorum ama bıraz korkuyorum bı zararı olurmu dıye cunku yuksek km dekı arabalara carbon clean zararlı gıbı duyumlar var ne kadar dogrudur bıde anadolu yakasında goztepe sanayıde falan tavsıye edebılcenız bı yer varmı mesela bosh servisi falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic yapilmamis araca tavsiye etmiyorlardi sanirim. Enjektorleri olcurtdunuzmu hic bilgisayara baglatip skinti varmi acaba? Yoksa eger at bi wurth katkisi sonra yardir

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar özellikle yüksek km lerdeki araçların bu temizliğe ihtiyacı var. aşırı kurum ve katran birikimi bi zamansonra başınız ciddi sorunlar açabilir.

Her km deki araca özel uygun bir kurum temizliği yolu yöntemi vardır.

yolunu yordamını bilmeyen ustalar sağolsunlar adını çıkardı yüksek kmlerde yapılmaz diye.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

ANIL ERCAN
    Misafir
    Forumda GökhanRS Nickli Gökhan abi Benim Megane'a Yaptı 2 hafta önce würth Carbon Clean Uygulaması, 45 dakika boyunca temizleniyor enjektörler.

Gerçekten carbon cleandan sonra arabanın gidişi bile değişti, 44.000 km'de arabam ve 1.5 dci

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay kadar önce fiesta ya carbon clean yaptık ciddi derecede fark etti, 4. vitese düştüğüm rampaları şuan 5le çıkıyorum. bu arada aracın km si kaç bilmiyorum ama 200bini devirik olduğu belli
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astraya yaptırmayı düşünüyorum LPGli araba 150 bin de, ayrıca gazcı da gaz enjektörlerini temizlemek lazım dedi bi faydası olur mu ?

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kasırqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astraya yaptırmayı düşünüyorum LPGli araba 150 bin de, ayrıca gazcı da gaz enjektörlerini temizlemek lazım dedi bi faydası olur mu ?
    Bende bunu merak ediyorum aracım 110 bin de ve enjektör temizliği daha önce yapıldımı bilmiyorum. Birde enjektörlerin temizliğe ihtiyacı olduğunu nasıl anlarız

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay kadar önce fiesta ya carbon clean yaptık ciddi derecede fark etti, 4. vitese düştüğüm rampaları şuan 5le çıkıyorum. bu arada aracın km si kaç bilmiyorum ama 200bini devirik olduğu belli
    kurum enj.deliklerini daraltıyor, Temizlikten sonra delikleri genişleyen enjler daha fazla yakıt püskürtebiliyorlar.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde araca alisan kaynasan kurumlar var diye duydum onlar gidince kotu oluyor diyorlar dogrumudur?

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurum enj.deliklerini daraltıyor, Temizlikten sonra delikleri genişleyen enjler daha fazla yakıt püskürtebiliyorlar.
    Mehmet abi arabam mk6 fiesta yazılım yaptırdım bu sebepten dolayıda enjektör ve corbon clear yaptırmaya çekiniyorum arabanın gidişatında eksi bir durum olur mu? ayarsızlık vs... gibi
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanı arkadaslar yaptırıyımm demekkı gercekten performans farkedıyo suan anadolu yakasında tavsıye edecegınız bı yer varmı mesala ben goztepedeyım goztepe sanayıde falan

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hondafatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet abi arabam mk6 fiesta yazılım yaptırdım bu sebepten dolayıda enjektör ve corbon clear yaptırmaya çekiniyorum arabanın gidişatında eksi bir durum olur mu? ayarsızlık vs... gibi
    hayır sorun yaşamazsın. tıkanıklık varsa sorunu çözer. tabi kaliteli markaları seçmekte fayda var. enjektörlerin ilk günkü temizliğe dönmesi zarar değil fayda sağlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her araç ve enjektöre özel sistemlerimiz var. yani hertürlü enjeksiyon sistemi temizlenebilir. karbüratör dahil.

mesela bir başka cihazımızın videosu buda benzinli araçların test temizlik v.s herşeyini gösteren farklı bir cihaz.

Launch Injector - nozzle Cleaner & Tester (X-Sonic, Ultrasonic Clean) - YouTube

BORKED

ilaçlarımızın hepssi kaliteli mallardır. genel olarak würth, bazı sistemler için berner ve bosch ürünlerde kullanmamız gerekebiliyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gokhan abi ben sana birsey sormak istiyorum sen bu isin icindesin tecrubelisin.bizim aracin enjektorleri pc ye baglaninca sifir hata gorunuyor kurum yokmus gibi gorunuyor surekli shell gtl kullaniyorum ara sira wurth katki atiyorum.sence bu durumdaki enjektorde temizligin bi faydasi olucakmidir arac 130 binde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhan abi ben sana birsey sormak istiyorum sen bu isin icindesin tecrubelisin.bizim aracin enjektorleri pc ye baglaninca sifir hata gorunuyor kurum yokmus gibi gorunuyor surekli shell gtl kullaniyorum ara sira wurth katki atiyorum.sence bu durumdaki enjektorde temizligin bi faydasi olucakmidir arac 130 binde
    faydası olur zararı olmaz. ancak temiz ise az fayda sağlar. genelde enjektörler iyice tıkanana kadar bilgisayarda hep iyi görünür.

katkı olayıda genelde uzun yol yapılcaksa full depoya atılıp 1-2 gün içinde kimyasal bozulmadan depo bitirilmeli. ve devirli kullanılmalı o depo. o yüzden aslında carbon clean daha kârlı ve daha etkili.

ancak ara sıra katkı kullandıysan büyük ihtimal temizdir. mazotuda iyi yerden alman kafanın rahat olması için yeterli sebep. bu hafta bir clio 3 e enjektörler arızalı bozulmuş değişmesi gerek o yüzden sürekli enjeksiyon hatası veriyor demişler. biz temizliğini yaptık ve 3-4 gün sonrası adam geldi ve çok teşekkür etti araba düzeldi bi ton masraftan kurtuldum dedi.

yani iyi yerden yakıt alman ara sıra würth katkı atmanda çok mantıklı ve güzel hareket.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben katki atinca hep dip gaz takiliyorum bir sure abi. Hep ayni yerden gtl aliyorum skinti yasatmadi hic.Bide aklimda olma acisindan sendeki bu islem malitiyeni soyleyebilirmisin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)