valla bende dizelim ama turbosuz dizelim sadece kat iptali var gecne senden komple egosz vardı ama söktük bu sene sadece kat iptali var :)
Printable View
valla bende dizelim ama turbosuz dizelim sadece kat iptali var gecne senden komple egosz vardı ama söktük bu sene sadece kat iptali var :)
Araçla ilgili foruma çok önceleri bi mesaj atmıştım buradan gerekli bilgilere,resimlere,yapım aşamasının bir bölümüne ulaşabilirsiniz.
Çok güzel değerler Bora emeğine değmiş
bisey sormak istiyorum max torku neden bu kadar gec aliyo sanki biraz lag mı var (ama masallahi var guc olarak)
emeğine sağlık bora yapılacakların hepsini yapmışsın maşallah ;)
ibiza sport veya fabia RS bakcaz o zman
Sattım rioyu
200 üstü güçler için daha hacimli motor şart
http://www.sahibinden.com/17_000_km_...?keyword=cupra
bundan uygunmu ((:
cupra cooleri güzel seçim :)
http://img200.imageshack.us/img200/8571/img0317fex.jpg
1.9 Fiat Doblo' JTD
superchips
dereceli egzantrik
turbo basınç
elektronik gaz ayarı
komple egzost
tampon çıkışlı filitre
egr iptali
ve daha hatırlıyamadığım bir dünya şey.. sürtünmeyi azaltma vs.. Aracın standartı 1440 kg idi. Biz 1050 kg ye düşürebildik..
2005 Ulusal Drag Ultra Dizel Grubu Tr Birincisi bir araçtır..
Aldığınız yaklaşık güç nekadardı?
7.3 0-100 180 hp.
Süper değer maşallah. Tam şaka makinası olmuş
Hoş bulduk :)
Amacın devir çevirmek mi?? JTD lerde 7.000 rpm vardır, 5.000 çevirir. 7.000 de çevirttiririm ufak bir işlem ile o problem değil. Ama kaç kere :) Dizellere o kesiciyi boşu boşuna koymuyorlar. Zaten o olay ile motor kendini korumaya alır ve turbo devre dışı kalır.
Sende biliyorsunki önemli olan devir çevirmek değildir :) 5.000 in tamamını turbolu çeviriyordum.
dizele neler yapılabileceği hakkında şaşkınlıkla izlediğim ilk araçtı doblo, hoşgeldin abi
Bi denemek nasip olmadı şu dobloyla..
Stock :) adamın çıktısımı olur. Bravo dizelmiydi yunus?
işte bende onu soruyorum :) egazantirkle genelde daha cok devir çevirerek daha fazla güç elde edilmeye çalışılır (benzinli için) dizelde ki mantığı anlamaya çalıştım devir çevirmek dizel için anlamsız olduğu halde egzantirik tam olarak neyi sağlıyor onu merak ettim ;)
şimdi sen turbo dipten dolu dolu geliyor diyorsun bunu egzantirik nasıl sağladı onu soruyorum işte. daha mı kısa oldu devir bandı egsoz gazının turboyu hemen doldurması için ?
dereceli eksantriğin temel mantığını aklına getir..neden daha erken dolduğunu anlarsın.
1.3 mjet 75 hp + simota kutu içi filtre
birkaç sorum olacak
1)antalya da chip işini güvenilir yapan bir yer varmı?
2)ne kadara mal oluyor?
3)mjetlerde 90 hp ile 75 hp arasında farklı yazılım dışında başka ne gibi fark var chip yapan sitelerde 90 hp lik olanlar chip yapıdıktan sonra daha fazla güç veriyor?