kalın gelir biraz :D
Printable View
şimdi biiş merak ettim dizel araclarda rolantı kacta oluyor mesela az once bırının ılanı okudum kıa rıo rolantı 9da duruyor bızım megane 5 6 cıvarı duruyor neye gore degısıyor bu ama cogu gordugum aarcta 9da
istanbuldan izmir dikiliye geldik az önce , ortalama 500 550 km yaptık ve baya keyifli oldu chiptan sora.Dolu ve aileyle gitmeme ramen kalkışta bikaç kişiyi şaşırtmayı başardım.Sollamalar vitesle oynamamama ramen pürüssüz.Devamı için döner dönmez sendeyim mehmet abi.25 temmuzdan sonra bi gün ver gelim direk.Bu arada herşey yolunda giderse karışık uzun yol kullanmında km de 165 kuruş yakıcam:D
manifold temizliğiyle ilgili biraz detay verebilcek varmı?
şuan fethiyeye geçtik:D:D , Burda da duruma göre ya bi gün daha kalıcaz yada direk antalya.Asıl adres ora.
Yollar bayaa kötü , özellikle çanakkaleden sora adım başı duble yol çalışması için çakıldan gidiliyo.Jantı lastiği burda burda bırakladan eve gidersem iyi valla.Yaylı jantlı arabayla aman diyorum valla sakın haa.mümkünsee çıtırdan bi suv , sorantolar yardıra yardıra geçtiler yanımdan koca yanaklı lastikleriyle:D:D
Baya yoruldum ama , iki gündür günde 10 12şer saat yoldayım ama bizimkilerinde 15 senedir geçmediği güzergah olduğunddan çok ses çıkarmıyorum.Otel bulur bulmaz onlar çarşı pazara çıkıyo , ben duş-full klima artı laptop:D , arkadaş falan yok nasılsa , yorgunluk atıyorum bende napim:D:D
Bu arada antalyayla mersin arası çok uzakmı(mersin forum avm civarı)??Forum mersinin antalyaya yakın tarafınamı düşüyo çıkışınamı düşüyo??
Dostum bayağı uzaklardasın ya.Hayırlı yolculuklar kazasız belasız :)
amin saolasın ,, 24 25 gibi ordayım inşallah , buluşalım yine.Teybi aşağı taktım ama aux tan ses gelmiyo:D:D:D
neyse konuyu çip etmemek amaçlı biraz dizel haber :D, istanbul dan aldığımız mazot izmir otoban a doğru çeyrek deponun biraz altına inince bilmediimiz etmediimiz yerde riske girmeyelim şeklinde tekrar fulledik , Bu sabah itibariyle biraz fazla bastığım için toplam tüketim 190 krş oldu ama yinede diesel forevır , Babaya versem kimbilir kaç km gider o bi depoyla 150 krş yaktırır heralde , peygamber sabrı mode on :D:D
antalya-alanya tarafı iyidir alanyadan sonra bol viraj
şuan kaş tayız.Öğretmen evi varmış geldik bayaa güzel.Hergün yol gide gide arabadan soğudum ama acaayip derecede:D , Pazara da mersin.
benim plan deişti ben pazartesiden izmire kaçıyorum aile cumartesi geliyor haftaya abi dikiliye bende cumartesi tekrar dikiliye geçiyorum gel deneyelim :D megane 3 te var onla da deneriz bak hemde :) belki Faberge ibo da gelir onlarında yazlıkları var orda çünkü ;)
Haftaya Bizim Kamyonetin Yağını Değiştiriceğim ne Önerirsiniz arkadaşlar? (Citroen Berlingo 1.9D)