her virajı kokune kadar saga yada sola donuyo olarak algılamayın kimse okdar gözü kara degildir heralde yollardaki tatlı kıvrımlardır arkadasın bahsetmek istedigi.ayrıca 3 kasada gayet saglamdır.
Printable View
her virajı kokune kadar saga yada sola donuyo olarak algılamayın kimse okdar gözü kara degildir heralde yollardaki tatlı kıvrımlardır arkadasın bahsetmek istedigi.ayrıca 3 kasada gayet saglamdır.
m süspansiyonsuz olanlar acaip dengesiz gidiyo yolda benim şuanda kullandığım e90 da öyleydi arabaya sonradan m süspansiyon takıldı borusanda şuanda gayet zevkli ve eğlenceli gidişi bence bi uğrayın borusana sizin arabanız içinde m süspansiyon seti çıkmış olması lazım sonradan uygulanabiliyo..
bende bundan bahsediorm iste viraj diyince hrlde herkesin aklına ara sokak virajı geldi aklına o virajları degil 240 120 yle doncek araba yoktur ki zaten yolu soyluorm istanbuldan boluya giderken korfezdn snraki 3 seritli otoban asfalt cok guzel dgl ama idare eder baya duzlukler var aradada arkadasn ddgi gibi tatli virajlar var aracta hic kayma fln olmadı yani virajlarda sadece korkutuo braz o kadar o yuzden yay yada m paket suspansiyonu dusundum..
:D yasamak zor geliyor kanımca :D
ama su varki hep bi arabayı alır almaz kaça basıor die sıkarım yalan yok :D
ben sokak arası viraj bahsetmiyorum sokak arasında mı 240 yapcan:D:D otoban virajında diyorum zaten çok hafif virajda olsa 240km şaka bi hız gibi geliyo sana herhalde düz tutarsın direksiyonuda istesen dene 240 la düz yolda ufak bir açıyla sağ sol yapmayı :) o zaman nlarsın dediğimi... sen gel o hızları düz yolda yap,çok sıkta yapma, m süspansiyonu tak virajlarda git yanla onun tadı daha güzel bence:D
Biz dediydik sana pancar A3 ten sonra hangi arabaya binsen boşalırsın diye, inandıramadık :D
bkz. ilk sayfa mesajım :)
Neyse hayırlı uğurlu olsun, dikkat et.Alıntı:
Pancar A3'ten sonra standart hali bile seni fazlasıyla tatmin edecektir emin ol
bende de 1.6 16v lik golf IV wardi ve ondan sonra 320d gayet guzel oldu,hele bide chipledikten sonra cok daha keyif almaya basladim ama golfumu 4-3.5 yaylamistim ondaki aldigim viraj keyfini alamiyorum.yaza yay ve amortisor takimi alirim herhalde bu gidisle,bu arada 240 la otoban virajlarina girilebiliyor zaten aracin donebileceginden daha sertse viraz DTC araci kasiyor ve ayaginiz gaz pedalinda paspasta bile olsa gazi yemiyor duze cikana kadar,bende biraz kasip denemistim aldiktan bir sure sonra(araca biraz alisip gozum yedikten sonra,tahmini 5-6 ay sonra). e93 un hayirli olsun kazasiz belasiz binersin insallah