|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ROKET Yakıt:AZOTPEROKSİT
|
2010 1.4tdi dizel fiestaya çip veya box uygulaması yapmayı düşünüyorum. ortalıkta binbir türlü fikir ve fiyat var. olabilecek sağlıklı ve sorunsuz şekilde güz artırmak istiyorum yardım lütfen... metod ve fiyatları net bir şekilde yazan olursa sevinirim... teşekkürler.
Son Düzenleyen akdeniz; 10-03-2010 10:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
boxtan başla. Aracına biraz alıştıktan sonrada çipe geçersin bence. Çünkü şuan aradaki farkları anlayabilmen için erken gibi
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Kesinlikle chip tuning tavsiye ederim. box la karsılastırılmaz derecede verim alabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
çip programı yüklenince garanti iptal olmuyormu? iki kerede para vermek istemiyorum tabi. birini geçmek derdim değil sadece araç hızlansın yeter. yoksa 1-bin lira verdikten sonra arabayı satar 1.6 90 hp orjinalini alırım. ha box alsam peki bu 1.6 dada kullanılabilirmi?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Dostum box zaten kendin söker kendin takarsın. Üzerinde voltaj ayarlayıcısı var oradanda istediğin kadar ayar yapar ister aracı kısar ister açarsın. Tabiki çip o araca özel yazılacağı için daha etkili olacaktır. Ama boxunda avantajı ister ondan sök diğerine tak olayı, universal yani.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
fiyatlar markalar telefonlar nedir peki?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M 3
|
aracı satmak gibi düşüncen varsa bırak chip i araç kokusu bile alma gereksiz tabi ki ..
satmicaksan chip ve box arasından tercihim , chip'tir .. senin için daha yararlı olacaktır |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
![]() çip mi box mı diye sorarsınız ikisinide kullanmış biri olarak kesinlikle çip derim
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
1000 lira farkla 1.6 tdci motora geçebiliyorsanız geçin derim
![]() Box chip kıyasında ise tartışmasız düzgün bir chiptir.Zaten arada öyle uçurum fark yok hatta düzgün box'ların fiyatları chip'ten çoğu zaman pahalı.Tabi 50 liralık ne olduğu belli olmayan devreleri aracınıza bağlamak istemiyorsanız.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
aslında 1.4 ile 1.6 arsındaki fark 750 tl. vergisi yakışı aynı. hatta uzun yolda yüksek süratte 1.6sı daha az yakar. ancak siyah renk araç türkiyede bulamadım!!! bilenler bilir siyahın içide fareklı geliyor. gelecekler arasında da 1.6 siyah yoktu!!! bayiler sipariş için fiyat garantiside vermediler!!! öle olunca 1.4 almak zorunda kaldım. yoksa 1.6 yı çipleyip küçük sınıf 115-120 hp turbo bir araç elde edecektim. şimdi ölü 68 atı canlandırma düşüncesindeyiz.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: M 3
|
açıkcası 1.6 isterken sırf renk için 1.4 68 bg almazdım tabi zevk meselesi ..
eğer şimdi değiştirme imkanınız varsa değştirin ve kaplatın isterseniz .. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
fiestalarda sıyah, füme ve bordo aldığın zaman içi de kırmızı siyah kaplamalar ve döşemelerle geliyor. diğer renklerde içi bildiğin gri kaplama ve döşeme.
şimdiden bu aracı isteyen olursa aslında 1.6 alma fikrim var. çünkü ayağı kırdık. alçıdayız arabaya binemiyoruz. zaten bekleyecem. o sırada 1.6 siparişi verebilirim. aradaki zararada razıyım. ancak 1.6 aracı aldıktan sonra satabilirim 1.4ü. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
bildiğim kadarıyla Mehmet Gazihan nick li arkadaş chip ve modül işleriyle uğraşıyor adanada chipledikleri d4d corolla var güzel yürüyordu
http://www.techturkey.com/forum/members/2066-mehmet-gazihan.html |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Yok
|
eski bir 1.4 70hp diesel kullanıcısı olarak hic ugraşma varsa şansın sat 1.6 olanından al derim
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
almışsın hayırlı olsunda keşke bir test sürüşü falan yapsaydın belki direk 1.6 alırdın..
psa 1.4 dizel adamı delirtir
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
1.6 cok daha iyi olur da 1000 farkla nasıl alınıyor o kısmı anlayamadım?
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Sen füme 1.6 al sonra onu chiple
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
arada 1000 fark yok sadece 750 tl fark vardı ben alırken. ancak gri ve mavi renk vardı. sadece motor için almak istemedim. şimdi alsan fark açılmıştır tabi. artı ben aracı satarkende zarar edecem. hani bunlara değermi?
birde çiple 90 hp falan alınıyormuş bu turboyu motoru vs yormasın zararı nedir bunun? bir yandanda toyotadada 1.4 dizel var ve 90 bg! o 90 sa bunda niye zarar olsun diye düşünüyorum. + 1.3 90 hp olan dizellerde var mesela... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|