Selam ;
Focus tam 4 4 lük araç ama benzinli gibi yakıyor 1.6 tdci 109hp orası biraz düşündürmüyor değil bu konuda görüşlerin nedir acaba :soru:
Printable View
fark derken alakasız 2 araç, her yönden focus üstündür....
fiesta daha yeni ( aslında çok da değil ama) sayılmasına rağmen çok şeyler duymaya başladım , focus daha mantıklı olucaktır...
focus 2 ghia / titanium tdci
Fransızdan uzak dur samet:) fiesta olursa o fırlama bi rengi var o olsun focus olursa siyah olsun
corsa 1.3cdti fulü
bu arada herkes ford sorunlu cart curt:D peugeot dan bin kat daha az sorunsuzdur nedir bu anlamadım arabaları şantiyede mi kullanıyorsunuz yoksa her virajda el freni mi bilmiyorum artık:D 2004 fiesta asm var benzin 64binde daha tık çıkarmadı,hiç orası burasından fln ses gelmiyor,motor desen şahane,yol tutuş desen tam bir destan fiestanın sürüş keyfini o sınıfta hiç bir araçta bulamazssın.Tek sorun ASM onuda dağ taş biliyor:) yeniside çok keyifli çok kullanamadım ama.fakat arada focus bir üst sınıf olunca tercih focus tabiki...
Kazasız Sahibinden Focus.. az yakar bayaa iyi kaçar.. tamamen masrafsızdır..
http://www.sahibinden.com/kazasiz_fo...XQQdisplayitem
Yeni Focusla 200 000 km yol yaptım
Yeni Fiesta ile 50 000 km
Fiesta kullanıslı fakat uzun yolda rahat degıl hele yuksek hızlarda
Focus cok rahat saglam, yol tutus, yakıt ve bir cok artısı ıle senı memnun edıcektır.
Ben düzelteyim hemen linki, aracın turbosu yenilendiği için hiç bir masraf çıkarmayacaktır. Gayet temiz düzgün bir araç düşünürseniz öneririm.
http://www.sahibinden.com/kazasiz_fo...XQQdisplayitem
focus kesinlikle hb ve beyaz
Bende Focus derim. 3 arkadaşımda titanium, 1 arkadaşımda da titanium x var. 1.4 68hp Fiesta 'nın pekte tatmin edici bir performansı yok haberin olsun. Ama 1.6 90hp dersen saygı duyarım.
Peugeot sağlığa zararlı :)
Hocus Focus :icon_tup:
tabikide focus :D
Elimde focus var :)
focus guzel alet
Focus'u sipariş ettim beyaz titanium x paket 2011 istediğimden dolayı 1 ağustosta teslim alıcam allah kısmet ederse teşekkür ederim yardımlarınız için :)
yeni kasa mi gelio 2011
yeni kasa 2011 ocak ayında falan gelir tahmini 55 bin lira civarları :)
@turbo16
teşekkür ederim
Hayırlı olsun mantıklı seçim
207 hdi...
İnşallah hayırlı olur teşekkür ederim =)