arkadaşlar aracıma performans artışı için yazılım yükletmek için bana yardımcı olurmusunuz? Aracım golf V 1,9tdi 105hp yazılım yapılırsa ne kadar güç alabilirim? nerde nasıl kime yaptırabilirim?
yardım lütfen?
arkadaşlar aracıma performans artışı için yazılım yükletmek için bana yardımcı olurmusunuz? Aracım golf V 1,9tdi 105hp yazılım yapılırsa ne kadar güç alabilirim? nerde nasıl kime yaptırabilirim?
yardım lütfen?
İstanbulda olsaydın yaptıracak yer çok ama Antalya'da bildiğim yer yok..yazılım ile çok rahat 130hp yaparsın aracını..
antalyada samet alican var 0554 737 11 15 antalya merkezde bi telefon aç istersen
ben biraz evel msnden görüştüm + 30 hp diyor
www.egeturbo.com
Turbo asker
130 hp civarı güç alabilirsin sanırım o araçtan.. illaki antalyadan olacak diye bişey yok saglam olsun diyosan işini bilen bir cok usta var.. hiçbir sıkıntıda yaşamazsın chipten dolayı
165hp dedi mehmet gazihan fakat yoğunluktan ötürü ne biz istanbula gidebildik ne de o gelebildi.Bi ara denk gelirsek inş yaptırcaz.
eğer 165 hp gerçekten olursa tadından yenmez olur araç tork felan ..
*0531 825 5431 sametin diğer telefonu diğer hattı kayıpmış bence ara bi görüş hem antalyada gelip yapar sana bi problem yaşarsanda hemen gelir çözer
www.egeturbo.com
Turbo asker
3 tane yaptım en dusugu 161hp cıktı. 1.9tdi motor safe mod ıle 160-165hp alıyor dumansız.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
oha diyorum atmosferikte 20 beygir için millet bir tarafını yırtıyor turbodizelde bir yazılımla 60 beygir...
bir sonraki arabamı kesin dizel alacağım![]()
valla mehmet gazihanla görüştük kendisi 1.9 motordan 65hp alınacağını ve sorunsuzca kullanabileceğimizi söyledi.Hatta orjinal passat tdi turbosu ile turbomuzu değiştirirsek 200hp gibi bir güç elde edebilecekmişiz.
aracım 1,9 arkadaşlar ben mehmet gazihan la görüştüm. 165 garantili dedi...
165hp problem değilde o aracı yolda tutmak için muhakkak yay olayına girmemiz şart gibi.Arkadaşlar kubi abimiz eski reprezantlardan![]()
170 hp alabiliyoruz o aractan fakat bunu çok tavsiye etmiyorum.. Zira motorda en ufak bir sıkıntı yaşatmasa bile, areacın debriyaj balatası cok zayıf oldugundan cok kısa bir sure içerisinde bitiyor veya sıyırıyor.. Ama illaki o güç isteniyorsa, cok rahat alabilirim o gücü..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)