|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
arkadaşlar aracımı alalı 1 aya yakın oldu opel hakkında pek bir bilgim yok ama dizel kullanıdıgım için bugüne kadar severek biniyorum benim sorum bugüne kadar hep 1.9 dizel makina kullandım haliyle 1.3 dizel motora geçince(corsa d kasalar boş 1160 kg çekiyor
)çekiş problemleri yaşıyorum zorlanıyorum bu araçla trafikte benim soruma gelince araca chip yaptırmak istiyorum çok büyük bir artış değil(90 beygirle 100 beygir arası bir değer)bildiğim kdarıyla opel makinası çok rht 100 beygirlerin üzerini görebiliyor chip le tercihim upsolute chip ten yana şimdilik ayrıca megachips e de uğramayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri var 1-corsa d nin 90 beygirlik olanlarından aracım farklı(mazot pompa,değişken geo turbo benim araç 75lik) eğer aracı 90 beygir üzerine çıkarırsam ileride mazot pompa ve enjektör le ilgili bir problem çıkarırmı 2-egr yi iptal etmeyi düşünmüyorum ileride chip ten dolayı normal kullanıma göre daha çok kurum birikmesi ve tıkanma problemleriyle karşılaşmam yüksek olasılıkmı 3-istanbula yabancıyım upsolute chip e nereden ulaşabilir ve uygulatabilirim(anadolu yakasında) şimdiden ilginize ve cevaplarınıza teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Mehmet Gazihan
![]() görürse yazar.Aynı motorlu combomuza yaptı çok memnunum yakıtda değişiklik yok ama çok farketti performans.90bg oldu. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: corsa c
|
evet benim aracımıda Mehmet Gazihan chipledi..
bir şekilde ona ulaşırsan çok faydasını görürsün... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
aracım 115 Hp civarlarında.Standart halini 3 boy geçiorum.
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
sizin tuneriniz kim acaba sonuç tatmin edici
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bnmde aracım gelioo ay sonuu 1.3cdti 90bg bakalm neler yapıcaz
)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
75lik makinaya chip şart hacim de küçük oldugu için alt devirlerde süründürüyor resmen
boost gelinceye kadar istiklal marşını rahat okuyorum
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: F20C
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
hepinize teşşekürler ilginiz için araç gerçekten çok zorluyor beni(1.9 motor kullandım hep alışkanlık
) sonuna kadar basmama ragmen resmen ifrit oluyorum direksiyonda özellikle rampalarda aslında chip hakkında kafamda sorun yok özellikle mehmet gazihana(hemşerim glb ksk ) fakat dediğim gibi kafamda ki problemler bunlar çünkü aracım 70 bin km de ilerisi için pompa ve egr tıkanma gibi problemler yaparmı(araç daha güçlü olacagından standart kullanımın dışında olucak ve dolayısıyla daha çok kir birikicek egr yi iptal etmek istemiyorum) bunlar benim için şimdilik soru işareti tholl-ga bey aracınızı nerede işlem gördü marka nedir yoksa custom map mi? 115 beygir gerçekten çok iyimiş bildigim 120hp nin üstüne çıkanlar var ama onlar 90 lık glb sizin aracınızda 90 lık mı?
Son Düzenleyen ramo35; 11-03-2010 13:05. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
combo yla benim aracın motor ve yakıt sistemi tamamen aynı hç bir fark yok tüketiminde değilimde işin yaklaşık kaç km dir kullanıyorsunuz aracınızı herhangi bir sorun oldumu pompa ve enjektörlerle ilgili ayrıca araç ta ses ve titreşim çok arttımı?
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
egr yi temizlettim iptal etmedım.kış malum zor ısınıyor. Custom map var yazın unichip e geçicem. __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
aslında böle söylememe bakmayın olabildigince orjinallikten çıkmadan satarkende sorunsuz satabilecegim bir temizlikte olmasını istiyorum siz kime yaptırdınız sormamın mahsuru yoksa? ayrıca unichip i tavsiye ediyorsanızda nereden ulaşabilirim?(aracınızda titreşimde çok büyük bir artış varmı ayrıca içeriye motor ses iletiminde artış varmı?)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
motor sesi aynı titremede yok
Dr.Ecu yaptı yazılımı __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
öncesi ve sonrası olarak arabaları deneyebiliriz
dumanda çok az var __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
kesinlikle çok farkediceni düşünüyorum çevremden çok duydum farkı ama bugüne kadar ilgilenmemiştim hiç ama bu aracı alınca mecbur kaldım gibi birşey oldu
en yakın zamanda uygulatmayı düşünüyorum çünkü işkence gibi geliyor insana o zamana kadar ve chip ten sonrada olabilecek en iyi istasyondan sabit sürekli mazot dolum ve yağ ve filtre değişimiylede oluşabilecek sorun ve tıkanma ların önüne geçmeyi planlıyorum aracım daha önce hep servis bakımlıymış eğer bu bakımlarda egr valfi temizlenmediyse veya tekrar dolduysa temizletmek ilk yapçagım iş olacak
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
45.000'de yaptırdım şuan 49.000 titreme fln yok.gayet sağlıklı 90 değilde 110+bg ,isterseniz başka bir parça değiştirmeden sorun yaşarsınız. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
anladım benimkide km olarak biraz yüksek 70 küsür bin çok fazla zorlamak istemiyorum fazladan yük araca bu hafta bakımını yaptırdıktan sonra kafamda tam olarak şekillenicek ama 90-100 beygir arası herhangi bir sonuç yeterli olucaktır benim için kısaca km garantili yapıyorlar diyorsun
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Senin hissettiğin 1.6 dizeller gibi olacak. Combonun 0-100 videosu Opel Combo 1.2 CDTİ 70bg + Chiptuning 0-100 km/h yaklaşık 3-4sn değişti. Son Düzenleyen oğuzk; 11-03-2010 17:17. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:06 ::::

)çekiş problemleri yaşıyorum zorlanıyorum bu araçla trafikte benim soruma gelince araca chip yaptırmak istiyorum çok büyük bir artış değil(90 beygirle 100 beygir arası bir değer)bildiğim kdarıyla opel makinası çok rht 100 beygirlerin üzerini görebiliyor chip le tercihim upsolute chip ten yana şimdilik ayrıca megachips e de uğramayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri var 1-corsa d nin 90 beygirlik olanlarından aracım farklı(mazot pompa,değişken geo turbo benim araç 75lik) eğer aracı 90 beygir üzerine çıkarırsam ileride mazot pompa ve enjektör le ilgili bir problem çıkarırmı 2-egr yi iptal etmeyi düşünmüyorum ileride chip ten dolayı normal kullanıma göre daha çok kurum birikmesi ve tıkanma problemleriyle karşılaşmam yüksek olasılıkmı 3-istanbula yabancıyım upsolute chip e nereden ulaşabilir ve uygulatabilirim(anadolu yakasında) şimdiden ilginize ve cevaplarınıza teşekkürler

)

özellikle rampalarda aslında chip hakkında kafamda sorun yok özellikle mehmet gazihana(hemşerim glb ksk