belgehan tamponu dert etme, değişen yada boyalı kısma girmez plastik parçalar ;)
Printable View
belgehan tamponu dert etme, değişen yada boyalı kısma girmez plastik parçalar ;)
Eyw herkese teşekkür ederim. Gelişmelerden sizleri mahrum etmiyeceğim. Hep beraber göreceğiz sonucun ne olacağını.
Ufuk knka naylonda var bide lay lom araba espirisi var. :D
Arkadaşlar pschiptuning var aracımda, yanına bir de modül yahut box alıp(ayarlı) kısık ayarda gündelik kullansam diyorum biraz daha tork olsa fena olmaz :)
Sizce sıkıntı yaşarmıyım düşünceleriniz neler?
Max. Degerde kullanmazsan bir sıkıtı cıkmaz denedı görüldü.
kardeşim geçmiş olsun büyük ihtimal araç sana teslim edilmeden önce boyanmıştır. ama bu işi biraz ciddiye al derim eğer gerçekten araç sana teslim olmadan önce boyanmışsa dava aç derim benim bi arkadaşım megane 2 sinin sol ön kapısının boyalı olduğunu fark etti açtı davayı kazandı ve arabayı geri aldılar takır takır verdiler parasını geri arkadaşıma ayrıca annemın arabasındada sol kapı su alıodu bizim arabayıda geri alıp sıfır parasını verdiler beş sene sonra:) bence hiç basite alma üstüne git yardımcı olmamı istersen yardım ederim ben bu arkadaşın ve bişzim davayı internetten araştırıp bulabilirsin. hatta bizim aracın linki bu diğer arkadaşınkini bulursam onuda yollarım.
Bizim Kocaeli Gazetesi | Gebzeli Ayaz çifti Renault?u mahkum etti
o kadar para veriyoruz bu arabalara hakkınızı arayın beyler :)
Ya bişey soracağım. Bu bizim 1.5 dciler ile 1.4 Tceler arasında aşırı bi performans farkı var mıdır? Bazen şeytan diyor 4 kapılı bir tce ile takas et diye ama ***** araç kredili.
TCe beynine müdahale edilemiyordu en son soruşturduğumda.
standart TCe , biraz dumanlı yazılımlı 140 bg lerdeki dCi kadar gidiyor aşşa yukarı, ama 160-170'e kadar sonra TCe bariz gidiyor yani..
Hatta bi arkadaşımın abisine aldık, ilk binişimizde video çeker eklerim buraya da. Rodajı falan bitirsinlerde, 1 Temmuzda trafiğe çıkarıcaklar vergiden avantaj için.
geçen araba da 3 kişi, geri geri dur kalk şeklinde ve debriyaj balatası yaka yaka çok dik bir yokuş çıkarken as950 gibi ses çıkaran bir blow off valfimiz olduğunu keşfettim :)
Hayatımda ilk defa 40 yanak lastik kullandım..
225/40/18 lastikler ile konforumun içine ettim arkadaş :)
Alışmamışım İstanbul'da sorun olmuyorduda dışarda tak tuk gidiyoruz arkadaş :)
Ağustos ortası tatile çıkcam ben. Hayatta çıkmam bu lastiklerle orjinalleri takıcam valla :D
1 Aya satarım ben bu lastik+jant takımı :D
evet millet aracı bugün servisi araması üzerine kontrol için servise götürdüm. Lokal boya çıktı. Servis müdürü bu kadar kötü boyama işleminin yetkili serviste yapılamayacağını ve bunun dışarıda boyatıldığını söyledi. Ben ne kadar hayır desemde adam inadına gitti. Ben mahkemeye başvuracağımı söyledim servis müdürü aracı sağ sağlim aldığınıza dair imzanız var bence bişey çıkmaz ama sizin hatrınız için tmaponun o bölgesini yeniden boyatabiliriz dedi. Bende 444 66 22 RENAULT hattını arayarak bir daha şikayet ettim ve adamlara bir ton fırça attım. Şimdide merkezden yeniden bana dönmelerini bekleyeceğim. Aracın değişimini isteyeceğim kabul etmezlerse dava açacağım. Çünkü bariz renk farkı ve kötü bir işçilik var. İşin kötü yanıda benim vurmamama rağmen sanki ben yapmışım gibi davranmaları...
bu tarz bi hatada değişime gitmezler, sıfır araç alırkende boya kontrol cihazını yanınızda götürmekte fayda var. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, adi herifler ya ispat edemiyoruzki işte hiçbir şeyi.