olaya gel adamlar zımpara yapmış yauw :D beyler nxt kullanmayın colli şon kat iyidir o malzemelerın araşına nxt yakışmıyor goki kullanma boşuna yorma kendini.
Printable View
olaya gel adamlar zımpara yapmış yauw :D beyler nxt kullanmayın colli şon kat iyidir o malzemelerın araşına nxt yakışmıyor goki kullanma boşuna yorma kendini.
kanka black hole üstüne collint atınca parlaklıkta bi solma oldu..
bana öle geldi tek basına black hole daha canlı parlıyordu.
bende nxt atayım dedim parlaklık topladı kendini.
ben collint i bol sürüp makina ile attım belki parlaklıgın solması ondan kaynaklandı ??
kollarım kopuyor yemin ederim..
Göki,ZD
goki collinite dogal waxtır nxt kimyaşal şon kata ya doğal ya kimyaşal gırerşın ama ıkışını bır kullanıcakşan dogal wax şonda olmalı.ayrıca nxt de temızleyıcıler var black holu de bı kışmını temızlıyor kışacaşı nxt yapıcakşan black hole ve colli atma yada black hole ve colli at nxt atma tercih şnn ama nxt bnde şıralamaya bile giremez ya o nxt yı bırıne hedıye edın gıtşın ya :D yada açık renklerde kullan black hole colli atmadıgın araclarda..buğün bnde zımpara yaptımda allahtan kaynak gozluklerım takılıydı :D
Guzel oldu ama kanka nxt yi cakinca, collint gunesin altinda kalinca su gibi oldu, pad ile surdum bolcana makina ile yaptim aracin ustunde camdan bi katman olusturdu sanki ama dedigim gibi parlakligi aldi, ya benim gozled alisri yada eseginkine su kacirdim o kadar nol surmicektim :D:D sonus itivari ile kazasiz belasiz atlattik guzel oldu
Göki,ZD
guneşte ve makıneyle attıogın ıcın cabuk kurumuştur colli şilememişindir şonra nxt o cılayıda şılmıştır kendı parlaklıgınıda vermıştır neşe eçmış olşun.
collint kurumadıda 85 kurudu o çok ugraştırdı beni, en yorması gereken collint en kolay olandı :D emre ye yeter de artar :D
Adam sol kapıyı yapmayı unutmuş,zaten araba 2 kapıdan oluşuyor neredeyse,dev gibi kapısı war sonra 10 dakkada bişiler yaptı ama bende bilmıyorum o sırada neler yaptı :D dediği gibi şimdilik yeterde artarda,karşı dairedeki çocukta siyah tek kapı a3 war oda bugun uygulama yaptırmış adam otoparktta ezdi bizi yanıo akü... :D
Bu arada söylemeyi unuttum kanka ellerine sağlık tek başına uğraştın ettin Allah razı olsun...
dışarı çıkcaz mı la ?
siyah araba her daim ezer bosuna kasma. gecenin köründe bile parlar.. ayık ol..
Sanmıyorum kanka daha yemek yicem duş alıcam falan yalan oluruz bugun muhtemelen...
bütün gün kös kös oturdun.. işlerini hallet 2 çay içelim 2 tavla atalım. 12 de finito veririz. nasılsa 8 de gidiyon artık :D
Çıkabilirsek ararım arada ufakta bir işim war adamım..
valla ben hallettim ses kesildi artık duymuyorum..garantisi varken ne bulduysam yaptırtıyorum :) ...bu klimadan gelen sesi de sordum ama orda sesin gelmiceği tuttu.hep böyle oluyor servise gidince şikayet ettiğim şey düzeliyor anlamadım gitti.sesi duyamadıgı içinde tecrübeye cıktıgım usta bişey diyemedi.
Önümüzdeki ay bakıma götürücem baktırırım bende ya, içerdeki ses yüzünden yakında ben girişicem havalandırmanın plastiğini falan tırnakları kıra kıra çıkarıcam çünkü :D
Su kumandaya basinca farlar yaniyor ya onun far kismini iptal edebilirmiyim sadece o dewamli yanan daylightlari yakabilirmiyim kolay bi yolu kasarligi varmidir ??
Biz sizin gibi zımpara filan uğraşmıyoruz ama arabanın üstünde 1 haftalık nxt 2.0 şimdide colli 915 attım. :) Renkler çok canlı değil ***** gece gece sıcak sıcak çektim fotoları. :) Maaşallah...
http://i54.tinypic.com/5xlumv.jpg
http://i52.tinypic.com/of0dbk.jpg
http://i54.tinypic.com/10mkn0y.jpg
Bnde zimparaya sicak bakmiyordum ama rrenonun boyasi bna pek kaliteli gelmiyor acikcasi onun icindirki bnce 1 kere zimpara yapin..arabanin ustundeki simler ciddi anlamda ortaya cikiyor.bnde yrn musait olursam yikayip bi colli ypmk istiyorum.
burası hatay abi zımpara yabacak adam ne arar burada ya. :D İstanbulda olsam yanınıza gelecemde...
Sende haklisinda senin arabanin rengi kirmiziyami kaciyor,yoksa resimdenmi oyle duruyor??
Arabanın rengi günbatımı kırmızı ama neden sizinkiler gibi değil hala anlamış değilim. Bu fotoda ışıktan ve makineden kaynaklanıyor olabilir. Mesela şu aracında rengi günbatımı kırmızısıymış ama benimki böyle durmuyor. Anlamadım bu işi araba daha 5600 kmde acaba ondan filan mı?
http://www.renaultclubtr.com/forum/m...coupe-3-a.html