megane dizelciler bolu'da buluşup bir rolling meeting yapıverin :D
Printable View
megane dizelciler bolu'da buluşup bir rolling meeting yapıverin :D
walla tjetmi değilmi aslında pek bilmiyorum..1,4 125 hp ruhsattında gördüğüm bunlar 1055 kg yazıyordu.arabada modelli tek kapı en kötü 2008 filandır heralde...
biz 2 kişi o tek...
2 de sıkınca 190 a kadar 3 boy önde sabit ne artıyor ne eksiliyor.. o kdr deneyebildik yol müsait değildi ama bizim şiştiğimiz yerde o daha gider 220 rahat yapıyormuş öyle diyordu.
3 te sıkınca fark biraz daha kapalı kalıyor ama hiç geriye düşmüyor punto..
ben beklemiyordum gerçekten rahat saplarız diye gittim ama kg filan işi bozdu gece gece saplandık sahura kadar uyku girmedi ahahaha :D
ama dizel filan yalan ya adam devir dönüyor biz vites atmaktan manyak olduk :D
emre punto anadolu yakasında siyah renk midir? :)
ozaman bence olay gökide bitiyo gaza getirip seni geçirtmiş olabilir arkadaş kıyağı :hehe: :D
Sanmam kanka oda muhtemelen geçicez diye konusuyordu arabanın içinde giderken...
Zaten adam yanımızdan uzayınca arabanın içinde 2.denemenin ortasına kadar bir sessizlik oldu :D
Aynı kiloda olsalar ahhh
dayı o zaman istanbulda 110 hp ölçülen arabanın yazılımsız,ankarada 90 hp cıkması lazım gibi bişi bizi keklediler sümbül motorlu arabayı caktılarmı dıosun? :)
araç paşada ölçülmedi, ecufast te ölçülmüştü. kalibrasyonu muntazamdı dyno nun
yok yaw.. demek istediğim yazılımlar arasında o kadar fark olmaması lazım diye düşünüyorum.. 20 hp kadar bir fark..