Yaptırdık gayet memnunuz :)
Printable View
kedi nedir yahu ahaha ben olsam satarım o arabayı böyle şansıma diyip :)
Satmam valla, çok işime yarıyor, kediye küfrettim yoluma devam ettim valla yapacak bir şey yok :D
Okul hayatımı kurtardı kendisi eski arabam 3.2 v6 idi ve 40 tl ye gidip gelebiliyordum benzin 3.3-3.5 arası iken
Simdi 13-15 tl ye gidip geliyorum mazotun zamlı haliyle :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3134639/detay/
Race chip modül , şu sıra duymaya başladım ismini baya Almanya'da üretiliyormul meggy3'de kullanan warmı acaba ?
Cok fazla duman yok ancak dip gazda biraz bırakıyor.Sakin kullanımda yok.
merhaba arkadaslar :) bende 1.5 dci megane coupe kullanıcısıyım..baktım yazışmalara,sorulara ama galiba tek kül beji coupe bende var:)
arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum cumartesi günü megane 3 chipledik
2 tip beyin çıkıyor biri bdm aleti ile yapılıyor diğeri ise obdden obd üzerinden yapılan alet sadece cmd markası ile okutulup yazılıyor bdm ile ksinlikle bağlantısı yok 2 tiptende siemes sid serisi ecu cıkmakta
neden iki farklı tip? yerli-fransız ayrımı gibi bişey mi var?
mesela 2009-2010'larda biri , 2010 sonrası diğeri mi var? vardır illa ki bir ayrımı?
85'lik ve 105'lik dıye ayrılıyor biliyorum bende cunku ikisindede tecrübem oldu.OBD üzeri yapılanı Cmd gibi KessV2 de yapmakda.Sid301 85hp olanda mevcut.oda yerlı uretım iki aracda 2010 modeldi.
ön ve arka kolonlar kaç cm ? bilen varmı ?
13cm göki
Örnek olarak
http://i51.tinypic.com/14nnv6a.jpg
13 cm de bunları orjinal yerlerine sokamıyormuyuz böle dışardamı duruyor?
Dou ana ünite ile 1 mono 1 normal amfi kullanılyor arkadasımın aracı.1 bas 1 mid-tiz takımı.
Xdream dısarda derken cok az bir pay var o parlak kısmında oda cervesinin capından var.yanı sıgmama gibi bir problem yok.canlı cok daha güzel duruyor.Cerceveyi takmazsanız kullanılır sanırım.
Göki valla arkarları bilemicem bizde standart kullandık.İşte bizim aracda kapagınıda taktık :) örnek olsun diye koydum he yok orjinal kapagını dıyorsan onu bilemicem hic denemedık.
bende 4 kanallı bir amfi üzerinden component taktırıcam pazartesi..bişey sorucam tak cıkart yaptıktan sonra kapılardan ses geliyor mu yüksek ses dinlendiğinde? kapının döşemelere geçtiği tırnaklarda boşluk oluyor mu?
önde arkada 13 diye biliyorum
siz devam edin..
ben kar fatihi min resmini bir koyayım dedim :)
http://img263.imageshack.us/img263/319/12122010117.jpg
Ya yuh ya istanbulda yerde en ufak ıslaklık yok anakraya bak ohh ne güzel :D :D
bu izolasyon konusunu çok araştırdım beyler. en son fnss mühendislerine sordum :) kaput keçesitaktırmaktan başka çare yok. aslında keçe daha çok motorun sesini dış ortama vermesini engellermiş ama illaki içeri giren sesi de keser dediler.
motor ve kokpit arasına uygulama yapmak için tüm göğsü sökmek lazımmış. bu riski de kim alır? :)
içeri gelen ses aslında çok önemli değil çıtır bir müzikle iş çözülürde dışa çıkan ses ciddi sıkıntı..
ama onuda çözücem resimler yazarım buraya şu m3'ün bir kaç işi var onlar bitsinde..
Özellikle 10 derecenin altında ciddi gürültülü hale geliyor, zaten normalde de gürültülü..
Bu sabah 6,30 da calsıırken korktum komşular uyanıcak diye :D:D
16v olsa daha sessiz olur muydu acaba?
megane motoru mu gürültülü? öyle mi anladım ;)
Toyotanınki zaten benzinli gibi neredeyse, inanılmaz yumuşak bir karakteri var
1.6 falan olaydı iyiydi aslında, psa nın 1.6 sına çok güzel bir rakip olurdu.
valla şaşırdım hele focustan gürültülü demenize inanamıyorum :)
focus bildiğin lombardini su motoru gibi çalışıyor.. ya benim kulağım sağır ya benim arabanın yalıtımı çok iyi veya sizde bir sorun var :D :D
106lık megane3'ler şanzuman oranları felanda güzel old. psa'ları felan solluyor yolda maş warrr
Benimde cok samimi arkadasimda golf dizel war ozellikle typ kapali ayni yolda dendedik inanilmaz fark war golf cok sessiz kalior bizimkilerin yaninda,tabi arada 10K tl fark war oda ayri bir konu