Yeni yılınızı şimdiden kutlarım beyler..Sevdiklerinizle sağlıklı , mutlu , başarılı bir yıl geçirmeniz dileğiyle :) megane lar içinde bol mazotlu , kazasız belasız bir yıl olsun :)
Printable View
Yeni yılınızı şimdiden kutlarım beyler..Sevdiklerinizle sağlıklı , mutlu , başarılı bir yıl geçirmeniz dileğiyle :) megane lar içinde bol mazotlu , kazasız belasız bir yıl olsun :)
Ben görmedim nerde war resmi
Donanim haberde var ama suan cepten baglandigim icin ulasamiyoru
Yarin gonderirim :)
ii seneler herkeseee :)
Kalabalık olunca problem oldu birdahaki sefere daha az kişi çıkarız daha sağlıklı olur :)
Öncelikle teşekkürler abi :D Birdahaki buluşmaya gelin sizde gokhan abide kullansın jokeylik farkımızı görelim azcık daha gideri var bunun :D :D :D
Karşı çıkmak değilde mc'in ordayken söylediğimde totalde kilolarımız eşitlensin diye söylemiştim jant farkından dolayı. Yoldaykende sen eyübe ben ağırım böyle denemem diyince bende eyübe dedim sen ona bin ondaki bana gelsin diye öyle ayarladık ama sonuçta aramızda baya ağırlık farkı vardı.Aslında dediğin gibi teke tek denesek araba nekadar hızlanmış daha rahat görmüş olurduk.Bu arada dostça denemeler için teşekkürler :)
Renault Megane 1.4 T Color Edition 2011 Model 45.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56787135
Siteden mi veya birinin tanıdıgımı bilmiyorum ama araba gerçekten acayip çirkin olmuş..tampon altı koruma bari siyah kalsaymış :)
hmm 130-135 felandır diyorum:)
edit.............