1,6 DCi fransada bile 60 milyarın üzerinde satılıyorsa bize gelmesi zor görünüyor.. :(
Printable View
1,6 DCi fransada bile 60 milyarın üzerinde satılıyorsa bize gelmesi zor görünüyor.. :(
Vites topuzu aynı değilmi yoksa benim mi gözüm seçemedi buğra
teyp tuşlarını değiştirmişler.. usb portunu eklemişler..
Samsun yetkili bayii'ndeki tanıdık gelicek gibi konuşuyordu epey ilgilidir.
Benim fikrim , bu motoru avrupada 1.9 DCİ 130'un yerine getirdiler.Türkiyede 1.9 DCİ hiç olmadığı için megane açısından pek umutlu değilim.Scenic'te gelebilir.Çünkü ağır olduğundan dolayı şikayetçi olanlar duydum epey.Bakalım , umarım gelirsede BURSA'da ilk etapta üretmezler.
ya alex yaptın bı hayır paylaştın bizle bıde fıyat kımını paylassan tek tek parçalrın sana malıyetı ne oldu :)
bu arada anakarada son 10 yılın en ciddi app plaka ve cam filmi uygulamasıyla karsı karsıyayız.malesef dun app ler uygulama esnasında gıttı +155 tl ceza bugun yıne uygulama vardı allahtan sabahtan on fılmlerı sokturdum zor yırttım ıkıncı 155 tl den arka camlar orjınal dedım :) %50 şansım vardı
aynen hemde çift mühürlüydü bide cart dıye 2 memur soktu aldılar ekıp aracının bagajına attılar :) son bır aydır cok uygulama var ılk kez karsılasıyorum bu kadar sıkı olana.one ya app yok fılm yok su yok bu yok valla satıp otobuse bınerım :)
App'yle aracın dünyası değişiyo:D:D
60.000 bakımı:
Hava filtresi+
Yağ filtresi+
5-40 elf yağ+
Polen filtresi+
Yakıt filtresi+
Ön 2 fren balataları+ = 650 TL (işçilik dahil)
Çok be,bu kadar tutuyormuymuş!!
75.000 bakımı 1100 tl
255 lastik neyine bu arabanin arkadaslar eziyet etmeyin araclara.
bende taktım 255 megane 2 yi yakalayamadım kalkısta :D