bi video çeksene duyayım sesi ya traktör sesi bazen çok kulağımı tırmalıyo keşke benzinli alsaydım diyorum :D
Printable View
yayları kestirmek sakat diyosunuz dimi biraz düşürmek istiyorum da yay almak zorundamıyım
alex senin çamurluklarda eklenti parça yokmuydu yav :D
presleticem büyük ihtimal yarın servise uğrayıp sorcam bişe olurmu la diye:D
edit: araç zaten çok düşük gözüktü bana bide presleticekmsn?
Coil presletmekte sıkıntı yok allaha şükür sorunsuz sıkıntısız biniyorum.
Olum jantları takınca jip olmuş bu ahahah :D
Evet o ekler sırıttığı için değiştirdik eski tamponun üst tarafını taktırdım :D ben bugun arkaları preslettim ama hissedilir şekilde sertleşiyo gerçi benimki çok basık ama bunu göze alarak yaptırın..
Teşekkür ederim=))
Kıydık bugün emreyle valla=)))çok güzel oldu bence ama şimdi ön taraf havada kaldı:D:D onuda biraz basmamız lazım=)
Fotoda öyle duruyo :D:D neyse bastık güzel oldu =))) :icon_tup:
Ön tarafıda basmamız lazım nası bi araba bu çözemedim biyerden basıyoruz diğer taraf kalkıyo:D:D
Haftasonu gider ön tarafıda bastırırız onun işi biraz uzun sürer ama şart ön tarafta :) Yanlız arkaların basıklığı efsane durdu keşke benim lastikler sürtmesede bende basabilsem :( Maşallah diyelim.
Seninki tam ters oldu arkadan basık önden kalkık :D :D
sizin arabalara göre bizimki arazi aracı,hala da düşürmeye çalışıyorsunuz.gençlik işte (benimki hala stock ) kw 20 mm alıp geçecem sizinkine göre hala cip olacak ama bence yeter
bugün arka tampon boyandı bitti ilginç durdu,hafta sonu da çakma rc difüzör eklenecek bakalım,
florya taraflarında bişelermi ayarlasak toplanıp deneriz