Motor mu titriyor noluyor :) yaşamadım böyle birşey hiç
Printable View
beyler megane RS spoiler elime geçti şuan da satıyorum beyaz renge boyalı ilgilenen olursa PM.
Check up yaptırın derim.Bakalım ne çıkacak.60 bindeyim yaşamadım böyle durum.
Sadece daha öncede belirttiğim durum vardı ki oda herkeste olduğundan sorun yok dedim.Durum dediğimde rahatsızlık verici veya sürekli olan birşey değildi.Sadece atıyorum 100'le gidiyorsunuz 6.viteste gaza çok az daha basınca ama çok çok az araç yalpalama yapıyor, böyle motor mazot istiyor ama çekemiyor gibi...
fibermi ? ykosa orjnalmi? bide şey sorucaktım bugün gördümde güzel gözüküyomuş cidden fakat bu kanat mı var sadece tavan parçası sökülmüyor değilmi? (benim tavan kaplıda)
@efe göstericem ya yağı eksildi sanırım bide ... seninki mazot istiyosa kaputu aç sola bak orda böyle dalga var bi tane benzin deposunda hava kalmışsa onu sıkıp dur onu alıyormuş
orjinal değil fiber ama ben bi farkını göremiyorum rengi falan gayet uyumlu. Şuan arabamda takılı çıkarıp vericem zaten. Tavanla alakası bagajın başladığı kaputtan itibaren...
bu konuyu acan arkadas pisman olmustur heralde :) 360 sayfa :)) kolay gelsin.. :) gereksiz msj icin ozur dilerim..
gayet güzel bi konu ben bu konu olmasa buraya üyede olamazdım belki pişmanlık bişey yok
34 YR 4124 bugün sahil yolunda hördüm görüntüsü ve sesi çok hoştu ama blow off olmamış "bence" maşallah araca..
yr nin videosu varmı egzoslu megane sesi nasıl çıkıyor dizelde çok merak ediyorum yav?
arkadaşlar sis farını 4300k ampulle degıstırıcem markalarda cok kalite farkı oluyormu philips almayı dusunuyorum dıgerlerıne gore cok fark yoksa gereksız para vermek ıstemıyorum bı ampule
Benim arabanın xenonları kesmişti gittim aksaraydan 45 tl ye sıfır kit aldım geldim güzelcede montajını yaptım 4-5 ay bindim sorunsuz sıkıntısız :D :D
Aksaray modifiyenin beşiği ahahha :D
bmw ye bi mtec sardırırsın kardeşim artık :p