Kanka daha bugün hesapladık 25 kuruş yakıyo daha ne kadar az yaksın :)
Biz 150 limitini aşamamıştık kanka :)
Bu arada avatar noldu :D
Printable View
yahu delirtmeyin 150lik 160lık 125 hp yim uleynnn!!! XD
Alevi verip kaçıyorsun dayıcık , sağır ankara kupeleriyle gazladığın yetti ilacın bende...
benım arka amortisorlerden bozuk yollarda fln gıdınce veya bı cukura yavas gırınce çıt çıt ses gelıyo sizdede varmı o ses
Vardı bir zamanlar
Yetkili servise gidiyorsun, arabamın arka torsiyonundan ses geliyor diyorsun
Bir jel sıkıyorlar ve araba liftte yarım gün kalıyor, o jel kuruduktan sonra ses %99 kesiliyor.
Ben megane 3 coupeyi ilk alan sazanlardan olduğum için 7 ay falan beklemiştim sorunu çözebilmek için
eyvallah dogu valla megane coupe doktorusun
estağfurullah ilk alanlardan olunca bütün arızaları görüp geçiriyor insan
bu arada 54.000 km deyim, şu sıralar garantiden bişey değişmedi boşlukta hissediyorum kendimi
ama bir kaç sıkıntı var, airbag lambam yanıp sönüyor temassızlık var ama bi türlü çözemiyoruz nereden, koltuğun altındaki soketi çıkardık taktık cırtladık yok sonuç yine değişmiyor, mevsimsel yakıyor arızayı kafasına göre, bir iki ay mesela çok az yanıyor, ama bazen kafasına esiyor günde 10 kere yanıp sönebiliyor gibi..
yok km ekranında çıkan arıza lambasından söz ediyorum
Eski megane 2 hb'imdede olmuştu o durum, soketi gevşemiş koltuk altında bantlayınca daha yapmamıştı...Bunda hiç olmadı
Dou dün batı ataşehir köprüde gördük seni buğrayla bizim araba pislikten dikkat çekmiyodu :)
Huzur spec geziyosun GNS ile :D Kaput güzel olmuş maşallah diyelim :)