çok geçmiş olsun... emniyet kemeri takılı olmasına rağmenmi aırbag açmadı??:confused:
Printable View
Cok gecmis olsun sizde bisi yoksa gerisi muhim degil
Ne alıyoruz Alp?
3.20d?
Kemerler takiliydi.
Fortwo alicam valla :)
Biraz büyük sanki kardeşim o
Çok geçmiş olsun size bir şey olmaması sevindirici ama airbag açmaması sıkıntılı bir durum.
geçmiş olsun öncelikle,
bence araç yeterli derecede emmiş darbeyi, biraz daha şiddetli olsaymış eğer açılcakmış gibi. limit değerde kalmış yavaşlama ivmesi kısacası G sensöründe. Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun :(
geçmiş olsun kardeşim:/
Bende body kitleri bugün taktırdım beyler.
IMG_2800 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2800 Resimleri - Upload.gen.tr
IMG_2805 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2805 Resimleri - Upload.gen.tr
IMG_2771 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2771 Resimleri - Upload.gen.tr
saolun arkadaşlar
Alp büyük gecmis olsun arabayi öyle gorunce uzuldum ama sana birsey olmamis araba gene alinir
Biraz geç gördüm kaza haberini, büyük geçmiş olsun. Sizlerde ciddi bir yaralanma olmaması sevindirici elbette. Her zaman dedikleri gibi, cana geleceğine mala gelsin, yenisi & daha iyisi elbet alınır; yeter ki Allah daha beterini yaşatmasın.
Herkese kazasız, belasız sürüşler.
İyi haftalar...
Arkadaslar teşekküler.
ACİL olarak,
aracımda König 18" jantlar var daha önce resimlerini paylaşmıştım.
Jantlarda kazadan dolayı bir hasar yok ama kullanımdan ufak tefek çizikleri var.
225/40/18 Conti SC2 lastikler var henuz 7k da ama bir kez pist gördü.
orjinal lastik ve jantla takaslarim üzerine bana bişiler kalıcak şekilde.
yoksa kaskoya gidicek.
benim vaktim yok araç kartal asf de, hatta h&r yaylarda var üstünde onları da alabilir ilgilenen.
pm atarsınız yoksa 2 gün içinde OK vericem böyle gider.