vossenler cok guzel olmus hayırlı olsun ama bu jantlar lastiklerden dısarı tasması olayı nıyeyse hıc guzel gelmiyo gozume onun bi caresi yokmudur
Printable View
vossenler cok guzel olmus hayırlı olsun ama bu jantlar lastiklerden dısarı tasması olayı nıyeyse hıc guzel gelmiyo gozume onun bi caresi yokmudur
Zevkler farklı tabi hafiften kavun olması banada güzel geliyo :) , çaresi tabi var arkaya 225 vs taban koyacağına tabanı büyütüp 255 265 yaparsan sorun çözülür hangi ebatın kurtarıcağınıda et ine göre hesaplarsın. Tabi büyük taban koymakta kafadan 1 boy geriletir seni :D
Tşk ettim, bana sorarsan bende çok alıştığımı söyleyememm.eskiden jant vs alınca arabaya bi hava katardı vs derken şimdi nedense öyle gözüme çok hoş gelmiyor...3 gün sonra satılıklar arasında görürsen de şaşırma :soru:
begenen de çok orası ayrı bakalım yine de tskler:icon_tup:
bu arada kaliper kapagı takmak istedim fakat haf sonu 2 farklı yerde maktap ile delemedik bizim kaliperi :icon_wack okadr sert bi dökümmü bilgisi olan varmıdır*
bi isleme gerek duymadim 5x112 bu jantlar ama bizim arabalara oluyor. arkalara 235 35 19 lastik kullandim 9.5 offset olmasindan ve arBanin 11cm dusuk olmasindan dolayi bazi cukurlarda 100km ustu jantin disi camurluga degiyor. janti icten 5/6mm aldircam yarin.
redsun sen bilirsin..benim jantların ofseti 8 olduğu için çok içerde duruyor.arkalara spacer takmayı düşünüyorum..bi ürün buldum ama audi uyumlu yazıyor..5x112 bijon aralıklarına sahipmiş spacer.
benim araçta şu an zaten 5x112 audi jantları var.Bu spacerlar benim araca uyarmı? Bijon aralıkları aynı..
İşi bilenlerden cevap bekliyorum arkadaşlar..
buldugum spacer :
http://www.eliftuning.com/AUDI-A4-B8...r_38819.html#0
......EDIT : aynı msj 2 kere itmiş..
buğranın GY sinin race spec halini arıyorum kaçıncı sayfada bilen var mı? :D :D
videoyu izledimde simdi 16 byzde sadece downpipe yaptırıncamı o sesi aldın arabada cok guzel olmus
Bizim araçlarda kartsız çalıştırma özelliği var sanırım ama nette nasıl yapılacağı hakkında bir bilgi bulamadım bilen varmı acaba?