Arkadaşlar bu araçlara turbo timer bağlayan kullanan var mı?
Printable View
Arkadaşlar bu araçlara turbo timer bağlayan kullanan var mı?
Çoook önce sormustum bende olumsuz cvp almistik...
Bende gecen hafta ulastigim verileri paylasayim +19'm jant + 8kg Jack Russell ile :))
https://db.tt/YZwLXzry
ESP uyarısı servise uğrayın..mesajının sebebimi internette araştırdım çok fazla insan cevap bulamamış...bu mesajın çözümünü bilen varmı arkadaşlar...teşekkürler şimdiden..
Vites topuzunu garantiden degistirmistim ama simdi yine soyuldu metal kisim, arabanin garantiside bitti ne yapmak lazim uyumlu guzel bisey kullanan var mi ya topuz olarak?
Yada buna boya falan tutar mi igrenc gozukuyor su an..
Niye yazılım yokken turbo çalışmıyor mu?
Yazılımlı ya da yazılımsız, gazladıysanız mutlaka 30 sn- 1dk arası beklemenizi öneririm.
Aracınız yazılımlı ise yağ değişim periyodunuzu kısaltmanızı öneririm, 20.000 km çok yüksek bir değer yazılım yapılmış araçta benim görüşüm, onun dışında kullanımda bir fark yaratmayacaktır.
Servise sordun mu topuzun fiyatı ne kadarmış bence orjinali gayet güzel alternatif arama :)
Aynen ne kadar stock halde turbo fazla basınç basmasa da uzun ömürlü olması için gerekli.
Yağda bence kesin 10.000 km'de bir değişmeli.
Geçen senin coupe yi gördük kanka eyüpleydik galiba :)
Bende sattım aracı yani 2 haftaya yakın oluyo sanırım :)
Eskilerden kalmadı artık kimse.
Bende Dou gibi terk ettim ülkeyi :D
Merhaba arkadaşlar bende aranıza 1.5dci coupemle katılmış bulunmaktayım ismim kazım zaten forumdan birkaç arkadaşla tanışıyoruz:)
İnternette dolanırken bu konuya rastladım faydası olucağına inanıyorum..
Coupemi güçlendirmek adına neler yapabilirim ??
Teşekkürler şimdiden
Arkadaslar orjinal yay satan varmi aramizda ?
Bu gibi bir girişi geçen sene bu zamanlar yapmıştım sanırım :icon_wack
Hey gidi hey, ama diğer arkadaşlarda haklı, birazcık geriye dönük başlaman ve sabırlu olman lazım yoksa her yeni alana aynı bilgileri girmek demek 1484 sayfaya doğru gitmek demek :icon_tup:
Hayırlı olsun tekrar, ne kadar bi beklentin/isteğin var onunla alakalı...Kolay gelsin :heyoo:
h&r 3.5cm yay arıyorum arkadaşlar...