Alayina kumho ulannn![]()
broşürden birebir kopyalıyorum.
"Yeni Mégane Coupé, üst düzey konforunu koruyarak, maksimum sürüş kontrolü ve heyecanını sağlamak üzere özel olarak geliştirilmiş olan spor bir şasiye sahip. Amortisörlerin sertlik ayarı, sertleştirilmiş süspansiyon sistemi ve düşük ağırlık merkezi sayesinde yeni Mégane Coupé, son derece dinamik bir yol davranışı gösteriyor."
Coupe'ye özel yay olması çok dpğal ve gerekli.
Kanka özel mesajıma niye cevap vermiyosun ?
Küstün mü bana![]()
beyler lastikler daha şişkin dursun diye araya flanş mı ne koyuluyor ya o çok mu sağlıksız olur? onu taktırınca bijonların tutma kuvveti azalır mı acaba sonra durduk yere lastikler fırlamasın![]()
Daha bisi olanini gormedim spacerla bnm 2 aracimda vardi uzun seneler kullandim babamin arabasinda hala var.
genişlesede içeriye doğru genişlemedi mi içerde durmaya devam eder o şekilde
dışarı genişleme olayı jantın et değerleriyle alakalıdır aynı janta 225 lastik takılarak dışarı genişletilebileceğini sanmıyorum ya jantın değiştirilmesi yada spacer takılması gerekir. Ama 225 lastik çamurluğu içeriye doğruda olsa dolduracağı için göze öyle görünüyor olabilir.
taban genişliği neden sadece içeri doğru olsun onu anlamadım, ben 245 taban lastik taksam 205le aynı mı duracak dışarı doğru?
eğer lastik jantın genişliğinden fazla olursa dışarıya doğru taşıp bir miktar genişletebilir ama sonuçta jantın bağlantı yeri değişmiyor.
tabiiki spacer gibi bariz bir fark olmuyor, ama bana yeterli geldi o çirkin çok çok içerde duran görüntü gitti şuan..
jantın lastiğe nasıl geçirildiğiyle ilgili bi kafa karışıklığı yasadımaslında mantıken sağdan ve soldan eşit olarak genişlemesi gerekiyor. yani bir miktar dışarı cıkmıştır lastik. eğer jantın ofset değeri orjinal janta göre daha geniş olurda et değeri aynı kalırsa bnm dediğim gibi olur. yani jant içeriye doğru girer. Kafa karışıklığı için pardon
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)