heh benimde havalandırmanın içinden gibi işte
emniyet kemerinin içine wd 40 sıktım geçti 1-2 aydır tık yok..
kapı derken, kapı fitiliyse orayıda siyah plastikleri sildiğim bi ürün var aerospace protectant diye 1-2ayda bir onunla siliyorum sertleşip ses yapmasını engelliyor..
pandizottan falanda ses geliyo ama onu biliyorum önemli değil bunun nerden geldiğini çözemedim hala sanki havalandırmanın içinde bişey vuruyo sarsıldıkça araba
Arkadaşlar bende de yeni megane coupe araç var. Bu navigasyona nasıl ya da nerede bir müdahele edilerek video oynatabiliriz. Forumda bir arkadaş yapıldığından bahsetmiş, doğruluk payı var mı?
Sabah sabah yine canım sıkıldı ya. Arabanın sağ iç açma kolu deforme olmuştu. Ortasındaki vidayı kapatan kapağı kırılmıştı sipariş vermiştik yenisi ile değişti. Dedim zaten servisteyim rica ettim plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tiner ile silmeleri için. Sağolsunlar çok bir ilgilendiler. Plakayı silmek için boya bölümüne çektiler aracı. Ustayla muhabbet ederek işi bitirdik. Tam araca binerken usta çağırdı. Dediki tamponun yana bakan sol kısmını kim boyadı dedi. Bende araçta çizik bile yok daha kazası filan olmadı boyalı değil dedim. Dedi bu tampon kesin boyalı kim boyadıysada iyi boyayamamış. Sonra kaputun üstünü ellememi istedi elledim sol tarafta kaputun üstünde pütür pütür tanecikler olduğunu farkettim. Dedim usta bu ne? Dediki bu astar tozu astarı atarken kaputa yapıştırmışlar bu araç boyalı demiştim sana dedi. Güneşin altında bariz renk farkı var ama ben hep gölge oyunudur dedim. Şu anda Maise e-mail yazıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler TT ailesi...![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
Plastik üzerindeki boya makine ile tam anlaşılmazmış. Fakat gerçekten boyalı denilen yer pütür pütür. Sanki cilasız gibi. MAİS e mail attım ama bakalım noolcak?
Olmayan bir şey değil, sıfır ama boyalı teslim edilen araçlar.. Teslim edilmeden önce taşıma esnasında zarar gören parçaları boyadıklarını biliyorum yada bakıma gelmiş aracı sürtüp boyayıp teslim eden yetkili servisleri ama ispat edebilir misiniz böyle bir durumu emin değilim..
Geçmiş olsun, umarım düşündüğümüz gibi değildir..
Geçmiş olsun.bende geçen ay park halinde çarpılmış buldum son arka stop kırıltı tamponda boyası kalkmıstı.servise verdim 2-3 gün falan kaldı işte sonra aldım debriyajdan ses geliyordu.bırakırken problem yoktu aldıgımda oldu.götürdüm baktılar debriyaj üst merkezi değişti onun baglantısı falan değişti yaptılar.bu serviste bırakılan araçlara olan problem dogruymuş yani arada cıkıyor heralde.
Kanka takip ediyorlar mı? Etmiyorlarsa ben mesaj atarım bol küfürlü hepinizin
...... ...... diye.
Olm senin şu tanıdık servis vardı ya git ona patla heriflere.Yan çizerlerse bayii müdürünün arabasını bul kaputa renault yaz anahtarla.Geçmiş olsun.
Yada babanlara aç konuyu gidip beraber salça olun.
Valla bizimkilerde dedi tampon için uğraşmaya değmez diye ama. Tek ümidim düşündüğümüz gibi olmamasıdır ama açıkçası çokta umutlu değilim. Gerçekten "Yetkili" adı altında oyunlar dönüyor.
Ufuk kanka o tanıdık servis Alanya göçmentürk. Gidince çok detaylı baktıracağım ama uğraşsam bile ne olacakki ben yeniden boyanmasını istemiyorum. Anca pasta yapılıp kaputun üstündeki astar tozlarını aldırırım herhalde. Zararımın maddi olarak karşılanmasını isteyeceğim. Bidaha RENAULT mu tövbe.
naylon sonuçta kanka(esprisi öylemiydi onun)
Olmazsa kil yap anlamadım tam olarak ama belki kil işini görür.
Neyse tekrar geçmiş olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)