User Tag List

Sayfa 129/492 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
9339 sonuçtan 2.433 ile 2.451 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sol ön iç taraftan bi tıkırtı geliyo kronik bişeymi denk gelen var mı ya?
    sigorta kutusunun ordaki tüm tesisat kablolarını söktüm bantladım olmadı tweter kapağını söktüm sileceğin ordaki siyah parçayı aynanın yanındaki siyah parçayı vs hepsini söktüm yok pedalların ordaki yalıtımı bile söktüm hala var ses cinnet geçiricem ya
    Benim klimanın içinden sol kapıdan emniyet kemeri tokasından her taraftan ses geliyor.müziği açmasamda onlar kendi aralarında bi müzik yapıyorlar zaten sağolsunlar nasıl geçiricez bunları fikri olan var mı?

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh benimde havalandırmanın içinden gibi işte
    emniyet kemerinin içine wd 40 sıktım geçti 1-2 aydır tık yok..
    kapı derken, kapı fitiliyse orayıda siyah plastikleri sildiğim bi ürün var aerospace protectant diye 1-2ayda bir onunla siliyorum sertleşip ses yapmasını engelliyor..
    pandizottan falanda ses geliyo ama onu biliyorum önemli değil bunun nerden geldiğini çözemedim hala sanki havalandırmanın içinde bişey vuruyo sarsıldıkça araba

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Napiyim ya insam gibi gidince 2 saat suruyor,napcaz bilmiyorum böyle git gel... Ökuz gibj basiyorum yaninizda baba laf etmiyo dimi?
    yok alıştı oda benden arkadaşın geçio dio bide duman atmana çok dertli kötü mazot almış heralde dio

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok alıştı oda benden arkadaşın geçio dio bide duman atmana çok dertli kötü mazot almış heralde dio
    Ne kdr duman o kdr randuman dersin bir dahakine
    Shell glx midir nedir ondan alıoruz en pahalısından daha ne yapalım

hakanogu
    Misafir
    Arkadaşlar bende de yeni megane coupe araç var. Bu navigasyona nasıl ya da nerede bir müdahele edilerek video oynatabiliriz. Forumda bir arkadaş yapıldığından bahsetmiş, doğruluk payı var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm yolladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bide bana cok duman atmıyorum diyo.. Kara tren gibi geziyo demek ortada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh benimde havalandırmanın içinden gibi işte
    emniyet kemerinin içine wd 40 sıktım geçti 1-2 aydır tık yok..
    kapı derken, kapı fitiliyse orayıda siyah plastikleri sildiğim bi ürün var aerospace protectant diye 1-2ayda bir onunla siliyorum sertleşip ses yapmasını engelliyor..
    pandizottan falanda ses geliyo ama onu biliyorum önemli değil bunun nerden geldiğini çözemedim hala sanki havalandırmanın içinde bişey vuruyo sarsıldıkça araba
    bu dediklerini bi deniyim bende bıktım çünkü ama o ön gögüsten gelen sesi çözemedim bende.klimanın otaraflardan biyerden geliyor işte.bu sorunu olupta halleden varsa bi yazsında bizde kurtulalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bide bana cok duman atmıyorum diyo.. Kara tren gibi geziyo demek ortada

Yok kanka sakin kullanimda bisi yok sen bakma okana ben onlari gorunce bi anda gaza oturuorm ondan bi seferde atio birikenler yoksa 6.vites ayak dösemede bile öle aynadan dumani goremiosun...ilk alttan tam boost yiyince atio ki oda olsun o kdr 140+ diyorum

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah sabah yine canım sıkıldı ya. Arabanın sağ iç açma kolu deforme olmuştu. Ortasındaki vidayı kapatan kapağı kırılmıştı sipariş vermiştik yenisi ile değişti. Dedim zaten servisteyim rica ettim plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tiner ile silmeleri için. Sağolsunlar çok bir ilgilendiler. Plakayı silmek için boya bölümüne çektiler aracı. Ustayla muhabbet ederek işi bitirdik. Tam araca binerken usta çağırdı. Dediki tamponun yana bakan sol kısmını kim boyadı dedi. Bende araçta çizik bile yok daha kazası filan olmadı boyalı değil dedim. Dedi bu tampon kesin boyalı kim boyadıysada iyi boyayamamış. Sonra kaputun üstünü ellememi istedi elledim sol tarafta kaputun üstünde pütür pütür tanecikler olduğunu farkettim. Dedim usta bu ne? Dediki bu astar tozu astarı atarken kaputa yapıştırmışlar bu araç boyalı demiştim sana dedi. Güneşin altında bariz renk farkı var ama ben hep gölge oyunudur dedim. Şu anda Maise e-mail yazıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler TT ailesi...
    Can benim düş benim ellere nesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makineyle baktılar mı boya kalınlığına?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastik üzerindeki boya makine ile tam anlaşılmazmış. Fakat gerçekten boyalı denilen yer pütür pütür. Sanki cilasız gibi. MAİS e mail attım ama bakalım noolcak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olmayan bir şey değil, sıfır ama boyalı teslim edilen araçlar.. Teslim edilmeden önce taşıma esnasında zarar gören parçaları boyadıklarını biliyorum yada bakıma gelmiş aracı sürtüp boyayıp teslim eden yetkili servisleri ama ispat edebilir misiniz böyle bir durumu emin değilim..
    Geçmiş olsun, umarım düşündüğümüz gibi değildir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamponsa ugrasmaya degmez dert etmeyin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı belgehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah sabah yine canım sıkıldı ya. Arabanın sağ iç açma kolu deforme olmuştu. Ortasındaki vidayı kapatan kapağı kırılmıştı sipariş vermiştik yenisi ile değişti. Dedim zaten servisteyim rica ettim plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tiner ile silmeleri için. Sağolsunlar çok bir ilgilendiler. Plakayı silmek için boya bölümüne çektiler aracı. Ustayla muhabbet ederek işi bitirdik. Tam araca binerken usta çağırdı. Dediki tamponun yana bakan sol kısmını kim boyadı dedi. Bende araçta çizik bile yok daha kazası filan olmadı boyalı değil dedim. Dedi bu tampon kesin boyalı kim boyadıysada iyi boyayamamış. Sonra kaputun üstünü ellememi istedi elledim sol tarafta kaputun üstünde pütür pütür tanecikler olduğunu farkettim. Dedim usta bu ne? Dediki bu astar tozu astarı atarken kaputa yapıştırmışlar bu araç boyalı demiştim sana dedi. Güneşin altında bariz renk farkı var ama ben hep gölge oyunudur dedim. Şu anda Maise e-mail yazıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler TT ailesi...
    Geçmiş olsun.bende geçen ay park halinde çarpılmış buldum son arka stop kırıltı tamponda boyası kalkmıstı.servise verdim 2-3 gün falan kaldı işte sonra aldım debriyajdan ses geliyordu.bırakırken problem yoktu aldıgımda oldu.götürdüm baktılar debriyaj üst merkezi değişti onun baglantısı falan değişti yaptılar.bu serviste bırakılan araçlara olan problem dogruymuş yani arada cıkıyor heralde.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı belgehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka takip ediyorlar mı? Etmiyorlarsa ben mesaj atarım bol küfürlü hepinizin
    ...... ...... diye.
    Olm senin şu tanıdık servis vardı ya git ona patla heriflere.Yan çizerlerse bayii müdürünün arabasını bul kaputa renault yaz anahtarla.Geçmiş olsun.
    Yada babanlara aç konuyu gidip beraber salça olun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ........................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bizimkilerde dedi tampon için uğraşmaya değmez diye ama. Tek ümidim düşündüğümüz gibi olmamasıdır ama açıkçası çokta umutlu değilim. Gerçekten "Yetkili" adı altında oyunlar dönüyor.
    Ufuk kanka o tanıdık servis Alanya göçmentürk. Gidince çok detaylı baktıracağım ama uğraşsam bile ne olacakki ben yeniden boyanmasını istemiyorum. Anca pasta yapılıp kaputun üstündeki astar tozlarını aldırırım herhalde. Zararımın maddi olarak karşılanmasını isteyeceğim. Bidaha RENAULT mu tövbe.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naylon sonuçta kanka(esprisi öylemiydi onun )
    Olmazsa kil yap anlamadım tam olarak ama belki kil işini görür.
    Neyse tekrar geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)