User Tag List

Sayfa 190/492 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.592 ile 3.610 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the_stig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen gün arkadaşın bmw 3.20d sine bindim. BMW Professional müzik sistemi var araçta. Aklım çıktı resmen Bu kadar temiz ve güçlü bir ses sistemi daha önce görmemiştim. Benzer bir sistemi bizim araçlara yaptırmak mümkün müdür? kaliteli 2 takım komponent ve bir subwooferla bu işi yapabilir miyiz? Bir de kafa ünitenin ses kalitesine etkisi çok mudur? Orjinal cd çaları illa değiştirmek lazım mı?
    Arkadaşlar ses sistemi ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
    Bmw Hi-fi değilse ;
    Bmw Professional ı beğenmenize çok şaşırdım bi aracımda mevcut bence kalitesi yüksek olan bi sistem değil hatta başarısız bile derim rahatlıkla
    Beğenmeniz muhtemelen megane nın görülen en başarısız ses sistemine sahip olmasındandır alışmış olabilirsiniz ciddi kötüye

Belki daha önce yazmışımdır bu konuda ses sisteminden hiç anlamayan bir arkadaşımın coupe sine mecbur olarak bi sistem yaptırtmıştım bizzat kendim ilgilenerek sonuç muazzam oluyor tavsiye ederim abartı istemiyorsanız kalite istiyorsanız;

ana ünite ses kalitesi olarak sıkıntı yaratmıyor gayet başarılı da denilebilir kaliteli bi dönüştürücü ile anfi bağlanabilir rahatlıkla
    2 Takım MB Quart DSH serisi component
    1 adet Kıcker L7 12"
    1 adet Kıcker ZX 700.5 5 kanal sub volume control anfi
    anfide sub volume çok çok önemli bunu sakın pas geçmeyin woofer ın gün içinde kafa şişirmesini engelliyebilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw Hi-fi değilse ;
    Bmw Professional ı beğenmenize çok şaşırdım bi aracımda mevcut bence kalitesi yüksek olan bi sistem değil hatta başarısız bile derim rahatlıkla
    Beğenmeniz muhtemelen megane nın görülen en başarısız ses sistemine sahip olmasındandır alışmış olabilirsiniz ciddi kötüye

Belki daha önce yazmışımdır bu konuda ses sisteminden hiç anlamayan bir arkadaşımın coupe sine mecbur olarak bi sistem yaptırtmıştım bizzat kendim ilgilenerek sonuç muazzam oluyor tavsiye ederim abartı istemiyorsanız kalite istiyorsanız;

ana ünite ses kalitesi olarak sıkıntı yaratmıyor gayet başarılı da denilebilir kaliteli bi dönüştürücü ile anfi bağlanabilir rahatlıkla
    1 adet Kıcker L7 12"
    anfide sub volume çok çok önemli bunu sakın pas geçmeyin woofer ın gün içinde kafa şişirmesini engelliyebilirsiniz..
    açıkçası iyi ses sistemlerine pek aşina değilim. hep standart sistemler kullandım bugüne kadar. o yüzden bu kadar hoşuma gitmiş olabilir. sistem tavsiyen için teşekkür ederim. Söylediğin sistemi uygulatabileceğim güvenilir bir yer de tavsiye edebilir misin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası iyi ses sistemlerine pek aşina değilim. hep standart sistemler kullandım bugüne kadar. o yüzden bu kadar hoşuma gitmiş olabilir. sistem tavsiyen için teşekkür ederim. Söylediğin sistemi uygulatabileceğim güvenilir bir yer de tavsiye edebilir misin?
    Haklısınız normaldirde
    Dediğim gibi std olarak coupe lerde yeterli bi sistem olsa sistem merakınız yoksa hiç gerek kalmazdı ama maalesef anlayan anlamayan meraklı olan olmayan herkes şikayetçi megane coupe nin ses sisteminden..

Eskiden farklı yere giderdim (eskiden gereğinden fazla merakım vardı hobi amaçlı) ama orası kapandığı için 3 arkadaşım için Gaziosmanpaşadaki Crazy sound a götürdük bence gayet iyi ve başarılı baya memnun kaldı herkes tavsiye ederim..
    Daha kaliteli yerler varmı ? var.. gitmişliğim varmı ? defalarca.. sonuç? şu aşamada hiç gereği yok

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw Hi-fi değilse ;

1 adet Kıcker L7 12"
    Bmw deki sistem bu 7logicmiydi neydi arkadaşın dinlediği araçta ondan var ise bencede gayet başarılı bir sistem arabanın bagaj kapagı zar zar ötmüyor belki ama her tını duyabiliyorsunuz dinlemişssinizdir zaten bende bmwnin bu sistemini beğeniyorum,gerçi bnm m3 te ki harmanlarda fena değil ama yeterlide değil bence daha iyi olabilirdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw deki sistem bu 7logicmiydi neydi arkadaşın dinlediği araçta ondan var ise bencede gayet başarılı bir sistem arabanın bagaj kapagı zar zar ötmüyor belki ama her tını duyabiliyorsunuz dinlemişssinizdir zaten bende bmwnin bu sistemini beğeniyorum,gerçi bnm m3 te ki harmanlarda fena değil ama yeterlide değil bence daha iyi olabilirdi...
    Hi-fi Professional ve Hifi Professional LOGIC7 var bu 2 sistem gerçekten başarılı özellikle Logic7 7.1 sistemli ve 13 hoparlöre sahip herşeyden önemlisi çok kaliteli sese sahip
    Ama TR de 3 serilerinde bu 2 opsiyonel sisteme sahip araç sayısı çok çok azdır
    genellikle BMW business geliyor ve resmen facia dır bmw markasına çok uzak bir kalitede
    BMW Professional a sahip bi hayli araçta var nispeten daha başarılı yüksek ses kalitesi yüksek ama genel şikayet tiz sesler düşük sesde yok denecek kadar az genel olarak bakarsakta güzel bi sistem anca fena değil denilebilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar KAT.İPTALİ yaparsammm , muayenede ve herhangi bir şekilde sıkıntı yaşarmıyım veyahut ben yok iken babacığım yaşarmı )) DP için müsait olmadığını duymuştum bizim araçların , kat. içini boşalttırıyorlar genelde...Yorumlarınız nedir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki muayenede sorun olur kat olmadan muayeneden geçemezsiniz içini boşalttırsanız bile anlıyorlar kaynak izlerinden bana sorarsanız kat iptaline hiç gerek yok yazık olur arabaya dumansız hava sahası kalmaz

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar KAT.İPTALİ yaparsammm , muayenede ve herhangi bir şekilde sıkıntı yaşarmıyım veyahut ben yok iken babacığım yaşarmı )) DP için müsait olmadığını duymuştum bizim araçların , kat. içini boşalttırıyorlar genelde...Yorumlarınız nedir...
    Editlendi
    Mapped by DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm sen kendin biniyorsun arabaya fark war

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olsun yaptir bsey olmaz yay taktirmissin daha ne olsun en zoru odur gerisni kolay kolay anlamazlar
    Mapped by DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laa bugün maç varmış atlamışız ben yalan olurum meggyciler yarın görüşürük..
    Dou yarın gelirken kamerayı getirde typerı seyredelim kanka..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laa bugün maç varmış atlamışız ben yalan olurum meggyciler yarın görüşürük..
    Dou yarın gelirken kamerayı getirde typerı seyredelim kanka..
    Yarın buluşalım ok

http://www.techturkey.com/forum/vide...ici-cekim.html

Burada videolar var, ama laptoptada var yarın için özel olarak istiyorsan yinede getirirm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noluyo yarın buluşyomusunuz beyler?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm sen kendin biniyorsun arabaya fark war
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olsun yaptir bsey olmaz yay taktirmissin daha ne olsun en zoru odur gerisni kolay kolay anlamazlar
    oğuzhanın halinden ben anlarım emirhan kanka

muayene vakti gelince babalar sıkıntılılar

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oguzhan dimi bu arkadas dogru bende birine benzetiyom diyodum

106 beygirdi onum arabasi

MaDMaxX
    Misafir
    Beyler benim araç hb ama yinede sorıyım . konuda actık ama . hb arac yayları preslettim cok düstü araba . sürekli araç dayım. hb yerli araç 3.5 hr düsünüorum ama heryere tak tuk girebilirmiyim? yada fk mı tkaıyım hr cok mu sert olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eibach yada kw taktır bnce, fk çok sert olur hr yi bilmiyorum.

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaDMaxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler benim araç hb ama yinede sorıyım . konuda actık ama . hb arac yayları preslettim cok düstü araba . sürekli araç dayım. hb yerli araç 3.5 hr düsünüorum ama heryere tak tuk girebilirmiyim? yada fk mı tkaıyım hr cok mu sert olur.
    Konu icinde aratirsan cok detayli bilgi var, cok konusuldu cunku. Herturlu detay mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakikalar önce dou nun tesisati dinledim yaptiricak olanlar,musait ise dinlesin uzakta ise bilgi alsin arabada inanin sifir titreme inanilmaz kaliteli bir sistem var iscilik muazzam cok uzun zamandir bu böle bi tesisattan etkilenmemistim hersey yerleri yerinde muzik sanki ön camdan söyleyen karsindaymis gibi geliyor.walla agiz tadiyla dinle dou arabadan inesi gelmez yol bitmesin dersiniz o arabada.
    Kazasiz belasiz kardesim,harcadiginin karsiligini almissin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)