ön cam rezistansı ne güzel bi özellikti
meganlara yapılmazmı acaba
Bende varım rahat olun![]()
herkes satsın niye biniyosunuz ki![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
ya o dünyanın en güzel özelliği
bu sabah kalktım bindim arabaya (gece -21 dereceydi) çalıştırdım tabi camlar buz tutmuş o soğukta kazıdım ama içtende buz tutmuş hem görüşmeme geciktim hemde dondum sabah sabah
ön cam rezistansı(klima değil aynen arkadaki cam gibi rezistans) ise babamın arabada var ford kuga arabayı çalıştırınca soğuksa zaten kendi giriyor devreye ve max. 2 dakikada nekadar buz var aşağı indiriyor sadece silecekleri çalıştırmak yeterli oluyor.
yani anlayacağın dünyanın en güzel özelliği![]()
haa anladım hakkaten olsa süper olur lahakkaten varya güzel olurdu benimde yok zaten olanıda görmedim sanırım hiç nasıl oluyo peki arka camda cizgi cizgiyken ön cam ?
aracıma rüzgarlık takmayı düşünüyorum ya bi fikir verebilrmsnz? ne yapsam takması sökmesi kolay sanırım nası takıyoruz? megane 3 coupede nasıl durur + coupe ye özel olanı varmı ki?
bunda çok sık çizgiler var zik zak şeklinde ama belirgin değil yola odaklanınca rahatsız etmiyo cama odaklanınca görülüyo.
içi boşaltılmış kat'ın faydası var mı? motoru rahatlatma açısından
megane foreverİhtiyaçtan dolayı satmak dışında birde e92 kasa cabrio 3.20cd alırsam satarım
![]()
10 numara oda
BY tekrar satılıyormuş,hayırlı olsun.inşallah daha iyileri nasip olur..tek eksiği bixenon benim gözümde.onun dışında zaten yapılacak hiçbir şey kalmamış..megane coupeler cidden çok güzel bence.leon u satıp almayı düşünmüyor değilim.en azından yakıtım 3 te 1 iner![]()
by meganeler arasında efsane benim gözümde şuan durum olsa corsayı verip alırdım ama biraz daha zamana ihtiyaç var hayırlısı olsun senin içinde emre inş.
Şu megane rs & 320HP 320d konusunu okudum bi solukta bitti ne heycanlıydı bitti amakaçırdık valla konuyu
![]()
ya bişey sorcam bizim arabaların kornası neden bukadar işnce cok can sıkıcı değiştiren varmı aranızda ?
Korna gerçekten berbat,çalmaya utanıyor insan.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)