|
|
#1 | |||
![]() |
Atmosferik dizele Nos takıp kullanmak mümkün olurmu? Daha önce okuduğuma göre Nos dizelde daha kuvvvetli patlıyormuş ve zararlı olabiliyor olduğu.Böyle bişey mümkünmü?
1.9lt atmosferik dizele 50 hp ya da 75 hp lik Nos takılıp rahatça kullanabilinirmi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
|
nos patlıyor muymuş ki
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aynen üstad yanmayı desteklemiyormu?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Mehmet Gazihan'ın aracında vardı,gerçi onun ki turbo dizeldi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Gerçektenmi
Umarım bu topiğe tecbürelerini benimle paylaşır.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
zamanında fifth gear da takmışlardı sanırım, sorunsuz fln diolardı
ama başa programda olabilir |
|
|
|
#7 |
![]() |
tabii ki etkili olucaktır sonuçta giren hava miktarı artıcak ve soğuyacak.. CAİ veya filtre etkisinin fazlası olucak ama turbo dizellerde verim çok daha iyi olucaktır..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Peki kaç hplik nos kullanabilirim? 50 mi 75 mi?
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
50 lik 75 lik gibi tanımlamalar yok dizelde..
ıslak nos denilen, gazı yakıtla karıştırıp püskürtmek gerekir.. belli bir orana kadar gayet sağlıklıdır..aracına extra 10 hp den 50 hp ye kadar kazandırabilirsin.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 14-03-2010 23:26. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
75 hp çok uçuk bi güç
dediğim gibi max 50 hp oda devamlı kullanamazsın 5kg lık tüp devamlı basmada 2.5 dk da biter(bunu ne kadar az kullanabileceğini anla diye yazdım.. kimse 2.5dk devamlı nosa basmaz).. daha ince bi nozzle la daha düşük bi güç değeri ile daha uzun kullanılabilir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
max 50 hp tamam.Daha önce bir dizele nos uygulamız olmuş. peki ne kadar fark ettirdi?
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
çok farkettirdi
nossuz aynı güçte olmamıza rağmen benden 200 kg hafif aynı aracı 300 metrede 1 boy kdr geçiyordum.. debriyaj kaçırdığı halde.. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: gti
|
hatırladım bende golf 3 tü sanırım koyu bir araç sollama testi fln yapıorlardı etkili oluyordu bayaa stock bir aracta bile hiç bir sorun olmaz gyt rht saglıklı kullanlr fln diolardı
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Doğru bende izlemiştim.Hatta bayan şoför dizeli nos ile kullanıyordu yanındaki Acura NSX ile drag yapıolardı ve dizel geçiodu |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
aynı günden bahsediyorsak eğer nos vardı gecen sene izo'nun sınıf 6 2.si olduğu günden bahsediyorum ben.
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: yok
|
c4 dizel-bmw 320d-corsa-polo 1.4 benzinli oldğu kategoride benlede yarışmıştı ozaman yoktu aynı gunden bahsetmiyoruz ozaman __________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:06 ::::

Umarım bu topiğe tecbürelerini benimle paylaşır.