Valla nalet arabayla yarısı temden olmak üzere 10 km gidiyordum daha ortaya gelmiyordu motor sıcaklığı :D
Printable View
Nalet derken çok kahrımı çekti tatile bil onla gittim sağolsun :)
hatta hala satılmamış geri almayı düşünüyorum :D
ama 70hp ve 90hp gerçekten çok farklı
90hp lik linea çok kullandım en az 3-5 uzun yol yapmışımdır çok bir şey beklemedikçe gayet kullanışlı araç:)
Aynen valla ben şahsen bu kadar performans beklemiyordum 1.3 motor'dan. 2. ve 3. vitesler acayip hoşuma gidiyor birde işte yazılım filan yapsak tadından yenilmicek :D
1i iptal etmek lazım yalnız :D
Evet yaa 1.vites hakikaten büyük sorun ondan kalkış yapamıyorum zaten,gerçi dizel araba kalkış için değil daha çok hızlanma için yaratılmış orasıda bi gerçek..
eksozdan güzel bir ses alman çok zor, anca büyük hacimli dizellerde profosyonel eksoz sistemleriyle youtubeda izlediğim videolara göre çok güzel sesler duydum benzinliyye yakın ama bizzat gözümle görmedim öyle bir araç.x5 ten güzel sesler çıkıyordu markalı bir eksoz ile ama 1.6dan sanmam,bu arada dizel zaten çok geç ısınıyor benzinliye göre:) chip bunu farkettireceğini sanmıyorum.
bence düzgün bir yazılım,egr iptali,belki filtre sana her türlü sorunsuz gider,performansta yeter,zaten yaptıran birçok arkadaş var forumda onların tavsiyesi en iyisidir.
Yiğit sağolsun ( ygtrn ) aklıma çok değişik fikirler soktu valla belki daha değişik şeylerde yapabilirim :D
bendede punto var.
Kutu içi
kat iptal
düz boru
egr yi fabrikasyon beyinden kapali
magnex egzoz rolanti sesi hoşuma gidiyor hor hor :) ama gaza basinca mtej sesi egzozu öldürüyor.
Kat iptali kesinlikle yaptir ama iyi bi yere yaptir boru konusunu bende anlamadim orjinal mi daha iyi yoksa biraz büyütmek mi egr kesinlikle iptal ettir yapan cok arkadaşim var ve hepsi fiat.
Filtreye gelince millet bi takiyor allah ne verdiyse artik ne zaman temizler ne zman bakim yapar bilinmez ben can sıkıntısına sürekli temizliyorum.kafana takalan soru olursa özelden pm atabilirsin.
Mehmet gazihan a yazilim attirdik abimin linea ya 1.vites inanilmaz değişti yakit düştü ama benim araba daha seri :)))
Hmm..
Bakalım Eskişehir'e bi gidiyimde olmadı hani hakikaten ses alabilme imkanımız varsa el yapımı filan yaptırırım gerekirse.Birde bu hava filtresinin yerini bulamadım ben bulsam bende temizlicem :D
Tamam hatta ulaşabileceğim bi msn numara filan yollarsan sevinirim Cihat..
çeker koyarız buraya sıkıntı değil
Arkadaş'ın eski aracından söktüğü carub marka son susturucu bugün elime geçti.Kat iptali filan yaptırmıcam.Sadece güzel bir görüntü ve rölantide hafif bi homurtu.Beklentim çok fazla değil.Montaj sonrası bir video eklerim umarım :D