|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: PD TDI R
|
Herkese merhabalar. Beni bu konu hakkında aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Kısa süre içerisinde C3 alacağım. Düşündüğüm modifiyeler; Chip Tuning (MeGa) Egr İpt. Kat İpt. Turbo dan itibaren komple düz boru (Çapı hakkında bir fikrim yok ama 60 'lık düşünüyorum.) Spor Helezon Ön-Arka kule gergisi 16" O.Z Sinfonia Jant (Uygun ölçüde lastik) Angel Far (C3 lerin kronik far solma sorunundan dolayı) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bi önceki aracımdı , fiyatına ramen donanımı , gidişi gayet güzeldir.5 kaza yaptım banamısın demedi , satışımın tek sebebide kazalardan dolayı değer kaybının ilerleyen yıllarda daha fazla olabileceği ve o an model tazelemk adına elime iyi bi fırsat geçmesiydi...Gerçekten tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
cam tavanlılarda yüksek hızda tavan fitillerinden ses geldiği söyleniyodu ama 150-160 sonrası her şekil ön direklerden rüzgar sesi geliyo
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
arac performans olarak bıraz kotu zaten demışsn chıp yapılacak dıye cokda keyflı olur 60mm bence cok buyuk gelır
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
60mm idealdir, downpipe de yapabilirsin orj ölçüleri 60mm den ufaksa gayet iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
__________________________________ GERMAN CAR, TURKISH DRIVER. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Evet kutu içi filtre yazmayı unutmuşum o da aklımda. İntercooler baya bi ilerde düşünüyorm. Boru olarak 51-60 arasında kaldım. Geçenlerde arkadaşın 1.9 Multijet Doblosuna 60 'lık çektirdik. Üst devirler çok fena açıldı. Ama işte benim hacim küçük olcak 51 düşünülebilinir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() doblo orj 48mm biz 51e çevirdik kompresor 10 numara 60lık bnce bu araçlardan daha guclu dizellere uygulanması gerekir. 51 en ideali.. örnekleyecek olursak burnunmuz kapalıyken koşamayız ama ağız burun çok açıkkende koşuda verimli olamayız.. buna mantık yapalım...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
) Yeğeni yakın arkadaşım Baki CAN. '01 Fiesta GhiA 'm vardı. Komple egzoz işini oraya yaptırdım. Çok memnun kaldım. Arkadaşı oraya yönlendirmeye çalıştım fakat bazı nedenlerden dolayı istemedi. Valla 60 'lık 'tan sonra üst devirler fena canlandı. Tepe konvektörü de iptal edildi. Araçta BOX 'da mevcut. Şu an sınıfında tek olduğunu düşünüyorum. Çünkü araç kısa şase değil MAXI DOBLO
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Palio Jet kardeş eklemeyi unuttum. 3-4 yıl spor yaptım. Senin tarif ettiğin gibi hiçbir zaman koşu yapmadık. Hem ağzımız açıktı hem burnumuz. Çokta verim alıyorduk
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ya şu nüfus memurlarının Allah cezasını versin. Şuaip nedir yaaa. Şuayb onun doğrusu. Gerçi çok kimlikte öyle yazıyor ama çok şükür bende problem yok.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() baki abi ile arkadaşmısınz. spedy c3ü getir abi sistemi kuralım: bekleriz memnun kaldıysan ne mutlu bize
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
http://www.sahibinden.com/acilir_kom...XQQdisplayitem
Bu benim aracım mühendisler kullanıyor hergün 50-80km arası yol yapıyor araç 160bin km de daha tık yok C3 mükemmel bir araç __________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Eyvallah Paliojet
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Konya 'da buldum kazasız boyasız. Adana 'da C3 piyasası yok denecek kadar az. Onun için kazasız ve boyasız almam lazım ki satarken zorlanmayim. Teklifin için çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:08 ::::

Konya 'da buldum kazasız boyasız. Adana 'da C3 piyasası yok denecek kadar az. Onun için kazasız ve boyasız almam lazım ki satarken zorlanmayim. Teklifin için çok teşekkür ederim...