arkadaşlar dizel için enjektor yakıt sıstemı temızleyıcı var carpexın gecen gordum aldım.kullanan varmı yada faydasını goren ?
arkadaşlar dizel için enjektor yakıt sıstemı temızleyıcı var carpexın gecen gordum aldım.kullanan varmı yada faydasını goren ?
double up'un kini kullan memnun kalırsn. carpex filan sokma arabana. bor powerinde ckmıs yakıt katkısı onuda önermem.yağ katkısı ve mazot katkısında double up![]()
doktum yarısını otekı yarısını dokmıyım ozaman...bor power yag ıcın kullanmıstım daha dorusu motor yapıldıgında yag degısmedı sanırım ozaman hala duruyor![]()
sistem temizliği depo katkısı ile olmaz arkadaslar..
o enjektorleri, pompayı, piston kafasını, subapları temizleyebilecek sertlikde bi kimyasal depo pompanızı harcar.. o yüzden harici bi makina ile kimyasal beslemek gerekmektedir..
işin en iyilerinden olan bu kimyasalı deponuza dökerseniz depo pompanız pert olur..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
yaza görüşelim mehmet abi bu konuya da artık ihtiyacım var gibi duruyo, tapagazda hafif duman atmaya başlamışız geçen bi arkadaş söyledi arkamdan yetişmeye çalışırken farketmiş![]()
carbon clean kadar etkili olamaz dediğiniz gibi ama uzun vadede belli periyotlarla 'kaliteli' ürünleri kullanmanın yararlı olacağını düşünüyorum.
carpexin fıyatı 12 tl idi metroda...faydası olup olmadgını ben anlayamıyorum tabıkı açıp bakmak lazım herhaldeyada en iyisi sokturcen temızletıcen
mehmet abinin dediği gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)