aynen iyi olurdu ;)
Printable View
bi önceki sayfada linkini verdiğim makalenin içinde var DPF resmi
sökün gitsin:D lamba yakmayacaksa performans alırsın;)
ya saçmalamayın o paraya filtre miltre almam ben :D :D
nasıl bişi olduğunu bi bilsem kesin bişiler uydurulur :D
gidin bir doğum günü PARTY sine ne kadar kül tabağında kül varsa toplayın gidin birtanede aem FİLTRE alın ıslatın üstüne külleri dökün arabaya takın 10 numarara PARTYKÜL FİLTRESİ ne gerek var 10bin küsür tl vermeye:D:D:D:D
birkaç parçacı-toptancı-çıkmacı ööff bu ne yaa (simitci-kahveci-gazozcu) gibi oldu:D arkadaşım var onları aradım şimdi fiyat vercem makaraya sardım die banlamayın beni :hahaha: deli misiniz 10milyar verilir mi araba kaç para:icon13:
Yok yok. Yanlışlık yok. Hadi benim arkadaşı kazıklamaya çalışıyola diyelim. 3 farklı servisi aradık, 3 üde aynı fiyatı verdi ve saağ olsun çağatay arkadaşımızda bi akrabasını aradı. Oda 10000 tl dedi :)
Biz sorunu başka bi şekilde halledicez herhalde:) Şimdilik tek sıkıntımız, yapıcağımız işlemin aracı garanti dışı bırakma ihtimali = /
Bu arada bugun hiç beklemediğim anda aradın beni Mustafa abi, çok teşekkür ederim. Sen beni bi ömür makaraya al, tek kelime çıtımı çıkartmam sana :)
garanti kapsami 3 yil 100 bin km'dir heralde, o surede partikul filtresi olsa olsa tikanir, garanti bitene kadar boyle takilin bari..
veya icini bosalttirip tekrar takin ama kaynak olmasin borularda mumkunse, oyle halledebilirseniz servisten anlamazlar, tabi partikul filtresinden sonra sensor yoksa, bilgisayara ariza kaydi girmezse :)
neden işlemi garanti kapsamında yapmıyorlar??
Alınan mazotun bozduğunu söylemişler, bu yüzden kullanıcı hatası olarak gözüküyor...
Aynı parçayı yine taktırsanız yine bozulsa, yine kötü mazot diye saplayacaklar o vakit. Başlarım garantisine ne anladım ben o zaman bu işten?
İptal ettirin gitsin
arabayı düz duvara vurun bence filtre 10.000 sa tampon airbag falan düşünemyorum kesin pert olur :D
ne fıltreymıs arkadas amma pahalı
Dizel partikül filtreleri gercekten cok pahalı arkadaslar.. Bu parcayı iptal etmek bir cozum tabiki ama bu katalitik iptal eder gibi olmuyor malesef. Bunun için aracın yazılımında da bunun iptal edilmesi gerekiyor.. 10.000 lira vermeyi düşünmüyorsa arkadasınız uygun fiyata iptalini gerceklestirebilirim.. ;) Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz..
Arkadaşlar 3-4 gün önce hallettik işi. Ankaradan perte çıkmış bi Captiva bulduk. Pazarlık falan filan 2 milyara aldık filtreyi, servise götürüp orda garanti dışına çıkartmadan taktırmaya da 2 milyar aldılar. 4 milyara hallettik çok şükür. 2 milyar araca monte parası çokmu azmı bilemem ama yinede çıkmasını bulmak ve arabayı garnti kapsamından çıkartmamak bizim işimize geldi.
Yardımlarınız için çok teşekkürler, bu işide böylece hallettik :)
2 milyar takma parası mı
wow, adamlar satacakları 10 milyarlık parçadan alacakları karı kitlemişler zaten size
iyiymiş