yazılımsız 102ye 91 yazılımlı 137ye 127 görüyorum, motor ve tekerlek gücü olarak
aktarma organarındaki kayıp güç için 111yazıyor yazılımdan sonraki dynoda onunla ilgili bildiğiniz bişey varsa paylaşın bizde bilelim
yazılımsız 102ye 91 yazılımlı 137ye 127 görüyorum, motor ve tekerlek gücü olarak
aktarma organarındaki kayıp güç için 111yazıyor yazılımdan sonraki dynoda onunla ilgili bildiğiniz bişey varsa paylaşın bizde bilelim
ölçüm yanlış yapılmış bilerek veya bilmeyerek . Benim görüdüğüm o, o kadar afaki bi aktarma kaybı mantık dışı, aklıma gelen hız 98,8 iken, ki orda yazıyor, frene basılmış ve aktarma kaybı fazla çıkartılmış. Dynoda Max gücü hesaplarken aktarma kaybı bi oranda bu güce ekleniyor hesap yaparken, Aktarama kaybı bu kadar fazla iken bu dyno verisi hatalı çıkmıştır bence.
Bu arada araç güç kazanmadı demiyorum Dikkat edin ! Dyno hatalı ölçüm yaptı veya yaptırıldı diyorum. 137 bg olmasa bile en az 125-130 bg arası bişe rahat çıkartmıştır. Benim amacım bilgilendirme Dyno okurken dikkat edilmesi gereken bir noktaya dikkat çekmek istedim . Sercan kardeşimede hayırlı yazılım yapan arkadaşlarada tebrikler olsun...
Frene basmak fln bunlar komik şeylerNe buna ihtiyac var nede boyle birsey orda yapılabilir. Zira eger frene basılmıs olsa orda devir ve hızdan farkedilir buyuk bi ucurum olur. orda anlık bir cıkıntı var grafikte.. Frene bastıgınızda grafikte hız ve devir aynı yerden devam etmez.. Dynoda ölçümü yapanda benim zaten, bi daha ölçeriz sıkıntı yok
![]()
Hayırlı olsun
Duman ne durumda?
Bu arada dyno hangi dyno?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
dyno bi tarafa denemeler sonrasında zaten güç farkı daha net ortaya çıkacaktır ben bugüne kadar yaptığım işlemlerin ardından en son 2005te dynoya çıkartmıştım aracıönemli olan kullanıcı memnuniyeti ve diğer araçlarla denemelerdeki fark.
Duman kesin vardır dumansız dizelmi olurmuş
Sercanım sen takma benimkini bile hiç açmadan gayet ekonomi amaçlı bir yazılım ile 2. vites tamamen sarar hale geldi erhan sayesinde seninkini güç amaçlı yaptılar nasıl keyifli olduğunu tahmin ediyorumSen kullanan olarak acaip fark var diyorsan konu kapanmıştır keyifli sürüşler sercanım :
En kötü bidaha ölçer erhan olur biter yaa
----
Sercanım etrafında onlarca 105lik dizeli olan adam var. Birisini ayarlada deneyin stok olanla. Tabi video isteriz![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Teşşekürler
Duman 10 numara =)
Dyno barbarosun dyno'su..
Aynen en güzeli roll de belli olucaktır =)
Teşşekürler
İnşallah =)
Coming soon , muratım =)
En yakın buluşmada, ne bulursam denicez,
![]()
Teşşekürler![]()
Havayı kirletiyorlar bol bol:P
maşallah Dyno iyiymiş.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
maşallah güzel güç alınmış, yanlış anlamazsanız eğer şunu söylemek istiyorum
peak hp ve tork sizi yanıltmasın, gücün ve torkun nasıl düştüğü grafikte görünüyor. çıktının tamamını göstren bir resim koyasranız eğer tork ve hp nerelere kadar düşmüş görmüş oluruz.
buna en güzel örnek benim 131 hp 235 nm linea ile deneme videomdur.
benim değerlerim yukarı tırmanırken, linea nın değerleri düşüşe geçiyor.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi ben bu iki grafiğe bakarak gayet başarılı bir eğimin olduğunu savunurum. Bizim mjetler zaten 4500de bitiyor hatta 4000 de diyebiliriz. Bu grafiktede eğriler orjinal eğriden daha başarılı bir eğimde ve kat kat iyi değerler vermekte. orneğin stokken 2500dd de maksimum tork 260 iken yazılımdan sonra 4000dd de 260 veriyor. Eğri üstlerdede iyi yani![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
106 hafif v-tec güçlü.senin dengin 1080 kg lık c2 vts.yani ben![]()
deneriz istersen bende avrupa yakasındayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)