konuyu yanlış yere açmış olabilirim. yanlışsa şimdiden özür dilerim.
babam kendine sorento almya karar verdi ama açıkçası benim çok hoşuma gitmiyor bu araç. aracın artısı eksisi nedir. en önemlisi yakıt tüketimi ne seviyede. teşekkürler.
konuyu yanlış yere açmış olabilirim. yanlışsa şimdiden özür dilerim.
babam kendine sorento almya karar verdi ama açıkçası benim çok hoşuma gitmiyor bu araç. aracın artısı eksisi nedir. en önemlisi yakıt tüketimi ne seviyede. teşekkürler.
+ kia'dan beklenmedik konfor ve özellik.O paraya güzel seçenek)fulllerde koltuk ısıtma deri vs var)
- Haddinden fazla yakıt tüketimi
- Kia ucuz servis diye düşünmeyin.Servisler pahalı
hocam böyle 2li muhabbet şekline dönmeden aracı yorumlarsanız çok sevinirim. teşekkürler.
sorentoya verilen paraya yazık diyebilrim 2005 kasasıda vardı 2009 kasada hiçbir farkı yok 2009 modeli aldık 2 ay snra 15 bin tl zarar ile sattık konfor sıfır arabada
ufak tefek oynamalarla %15-20 kdr yakıt ekonomisi sağlıyabiliyorum..
ama 2500 cc hacimden beklenen performans yok..çok fazla kayıp güç var..
güç aktarımı çok dengesiz..ıslak zeminde spin atıyor..durmuyor..v.s. v.s.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Herhangi Bi Baba dönüşünde gaza yarım basmak terse çevirirIslakta Çeyrek bassan yine ters
Direksyon Turu çok saçma..Kontrayı verebilirsen Moment mutlaka yiyosn
Yakıt tüketimi Haddinden fazla..
hoppaaçok soğudum araçtan birden ya. navara var benim kafamda ona yöneltmeye çalışayım bari.
sorento yerine lpgli cherokee daha keyiflidir..![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
konfor olarak bence iyi ama yol tutuşu kötü gerçi bize bi sıkıntı yaratmadı spin vs. ama güvende vermiyodu..
Livestrong
Sorentonun çok tutulma sebebi gösterişli olması ee bizim halkımızda buna çok önem verdiği için çok tutuldu en son 2011 model sanırım o biraz iyiye benziyo biz eskisini satınca yenisi çok iyi değiler 90 bin tl verip aldık biraz kullandık mayıs sonu alıp ağustos sonu 75 bin tl sattık aracı ne konfor ne performans ne sağlamlık hiçbirşey yok yağmurda kullanmak çok zor bmw gibi yanlıyo walla![]()
Hızı sevmeyen ve konfor isteyen suv müşterilerine hitap ediyor.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)