Geçmiş olsun :) düşük devir bandında duman normal bence.
Printable View
Geçmiş olsun :) düşük devir bandında duman normal bence.
elektronik olarak iptal edincede iş görüyomu?ben başka bir yerde mekanik olarakta iptal edilmesi gerek diye okumuştum.birde emme manifoldunun sökülmesi için zincirinde sökülmesi gerek dendi doğrumudur?
kıçı kırık cdti corsaya bp den euro dizel alıcam diye karşıyakadan bornovaya mazot almaya gel ama :D
geçmiş olsun.düşük devir yüksek viteste o kadarda olur.dumansız dizel istemiyoruz :D
Dumanı da zaten dizel in tacı :D
Bu arada egr iptali su sekilde yapıldı.
Egr nin orjinal contasi çıkarıldı.Yerine aynı contanin düz yani kor olanı takıldı.Egzoz sistemi ile bağlantısı kesildi.
Bu noktada egr Unitesini komple yerinden sökmek mümkün olmazmiydi ?
Tabi daha sonra arıza arıza kodu silmek sartiyla .
Türkiye de kullanılan her dizelde araç alınır alınmaz yapılması gereken bir iş bu km de bu kadar masraf edildikten sonra yapılımış..
arızanı dahada fazla para harcamadan bulduğuna sevindim..
İzmir içinde öyle o.:) Şantiyede mazot bitince alırım acımam:D %8 indirimli almış oluyorum hem:D Bildiğin Rafineri mazotu o. Yok tank pislendi yan yattı çamura battı yok.:) Mazot bitince içinde şantiyenin mazotu var diye bizim ivecodan mazot çektiğimizi unuttunmu:D
[QUOTE=R.I.P;1464092]elektronik olarak iptal edincede iş görüyomu?ben başka bir yerde mekanik olarakta iptal edilmesi gerek diye okumuştum.birde emme manifoldunun sökülmesi için zincirinde sökülmesi gerek dendi doğrumudur?
yok üstad zincirle ne alakası var yaw:S ilk olarak mazot filtresinin tasını komple bi al. ek depoyu sök antifirizi filan bosalt.hava filtresini kazanınla beraber sök. çalışcak meydan baya kalıo ztn.ilk egr yi sökuosn ztn.bide egr nin kasnağı var altta.snrası tkır tıkır gelio.altta 4 civatası var o biraz zorluo ama sabırla halledersn:)
baya bi uzun karısık oldu ama idare et:D veya hc uğrasma ver ustaya 50 100 hallediversn;)kii öneririmde. grcktn yakıt olsun serilik olsun cok farkedio
bu arada egr beynden iptal bnm ama nzman egr yi söksem leş gbi ckıo.bnde fişini çektm.lamba yaktı.biraz gittm gözüme battı tkrar taktm:) egr sökmek çok kolay ztn 2 ayda bir sök temzle
kat a da bi baktırın bence