Blow off u aldım ama taktıramadım bi türlü :)
Printable View
izmirde sadece işçilik 300 tl alıyorlar.... ve debriyaja niye yapıyonuzki? gaz pedalına yapılır bence blow off . her gaza basıp cektiğinde öter normali budur
Herkes fiyat konusmus bide bence bunun zararlarından konusalm bende taktırmayı dusunuyorum ama zararı varmı yokmu bilmiyorum ?
Valla konuyu açan arak ben yaptırdım. O zaman fiestam vardı. 110 tl işçilikle floryada yaptırmıştım. 150den kapı açmışlardı bütün param bu deyip zorla yaptırmıştım :D
Monza var kullandım, 1 ay dayandı. Sesi falan iyidi. Yalnız bozulunca arabanın ağzına etti resmen. Köfteci arabasına döndü. Kaputu açınca motorun içi pislik içindeydi. 1 ay sonunda bu maceraya son verdim. Kısacası dizelde blow off gereksiz bana göre.
bende replika hks kullanıyorum 1 seneyi geçti hiçbir zararını görmedim ancak düğmeli yapılmalı performansı düşürüyo turbo lag uzuyo . cok az yağ buharı atmasından başka zararı yok bunada zarar denilmez zaten
Elektrikten anlayan herkes takabilir çok marjinal birtarafı yok, içeriye switch frenden vakum birde selenoid iş görür :)
yazılımla beraber fiorinoma takmıştım. orj hks kullandım. az biraz yağ buharı attı o kadar. düğmeli yapmıştım zaten çoğu zaman kapalıydı.
birde zamanlayıcı bi devre gerekiyo falan filan
blow un açık kalma süresini nasıl belirlicez bu devre olmasa ? bence ikisindede gerekiyo