euro dizeller 50 ppm kukurt orani
son ayarlamalardan sonra 10 ppm e dusurulecek falan deniyodu ama durumu bilmiyorum
Printable View
http://s.ytimg.com/vi/9BvjJjL7Z50/0.jpg
bi benmi seviyorum bu dumanı :D ne kadar duman o kadar performans arkadaşlar takılmayın şu dumana bu kadar :D
yuh dumana bak , ne kadar yürüyebilir bir araç bu dumanla yaw 60 ton yüklü kamyon gibi
bi grup var şey derler hep.
Allah kalbimizden imanı beynimizden dumanı eksik etmesin
dizelciler de şöyle desin bari...
Allah dizelimizden Çipi Eksozumuzdan dumanı eksik etmesin :D
nos cozuo bu dumanı..
yaw valla okadar seviyorum ki dumanı aferdersiniz ama arkadaş tşşklı duruyorsunuz :) almancıların yolda giderken selektör yapıpta gaza onların basmaları ayrı bi hoş durum :)
dumanım bol ama kaputuma hiç bişey gelmiyor :) sebebi ise mehmet gazihan gördü kendi tasarımımı yaptım :)
:D bizde gorsek aslinda ne gusel bi paylasim olur
egzosu aşağıya verdim bende arabada gram kirlenme yok dumanın yeri başka :D deutz magrus sesi de :D
benim egzoz orjinalden aşagıya bakıyo ama plaka simsiyah :) egzozun aşagıya bakması çözmüyo dumanı.. mehmet demiş nos halleder diye tabi bu bi yöntem :) ama herkes dizele nos basamaz.. o yüzden dumanı sevin derim ben :D
I love kara duman :D ama araba beyaz olunca olduğu gibi yapışıyor :(
hepinize selamlar bu siteye yeni uye oldum bende Audi A6 2.5 TDI var ayni problem bendede var arabada normal giderken sikinti yok ama gaza yuklenince siyah duman atiyo ilk dizel arabam ve bir turlu alisamadim gecen gun yolda bayiden 0 cikan doblo gordum o bile atiyodu icim rahatladi goturdugum ustalar turbo borusu olabilir intercoolerinda kacak olabilir fln dediler ben bu dumani gecirmek icin ne yapmaliyim(kara dumani seven arkadaslar alinmasin alisamadim)
dızel aracların hepsını genelde gaza yuklenınce duman atmak tadır
kı bence bılgılerıme göre araç durdugu yerde rolantıde duman atıo ıse kork derım ...
audi duman atan araba üretmez..
PD olmayan 2.5 V6 TDI lar da kronik EGR problemi oluşuyor ve turboya ciddi zararı dokunuyor..Güzel bi manifold temizliği ile beraber EGR iptali dumanınızı ciddi ölçüde azaltır, hatta kaybeder..
eğer bana uğrayabilirsen ücretsiz bir check up yapabilirim..
0 537 466 08 58