dünki duşta yetmediyse bişe demiyorum artık.hamamda keseye kadar yolu var...o yamurda rüzgar bagajı açtı diye bi indim ,, duşa üstümle girsem yemin billah daha az ıslanırdım :D
Printable View
dünki duşta yetmediyse bişe demiyorum artık.hamamda keseye kadar yolu var...o yamurda rüzgar bagajı açtı diye bi indim ,, duşa üstümle girsem yemin billah daha az ıslanırdım :D
Gece daha iyi gidiyor gibi geliyor banada :)
yakıt + belki jantlar.. jantlardan sonra 0-100 denemişmiydiniz hiç ?
neymiş arkadaş bu ankara-istanbul olayı ya :) demek ki ilerde bir gün ankarada yaşamaya mecbur olursak turbo dizel araba alıp performans beklememeli :) aklımın bir köşesinde dursun dipnot olarak...
jantlarında etkisi olmuştu biraz , sanki ağır bot giymiş gibi hissediyodum kendimi jantla ama bu ankaradaki çekiş olayı bambaşka bişeydi.Araba turbo basıncı dolmadan toplamıyodu bariz kendini.
valla 3-4 senedir yazları da kışları da hep giderdim kandi arabamla.İki yazdır hep c3le gittim zerre isteksizlik sezmemiştim.Ceratoyla ilk yazım , c3 değilde bu niye etkileniyo onu anlayamadım bende:D
Moraliniz bozukken, canınız sıkınken, bişler düşünürken bu illet basarsınız basarsınız gitmez, keyfiniz yerindeyken verikçe daha fazla ister...
1001 kişi üzerinde denenen bu deney, onaylanmıştır...
valla o 3000dd deki kesintinin ist-ankarayla falan bi alakası yok , ankaradaki kadar belirgin olmasada burdada yapıyo yani.İntercooler olabilir dediin gibi.İstanbulda bunun tamiratını yapabilecek biyer bulursam hallettirip çıkıcam yola.Önümüzdeki hafta salıdan itibaren hesapta olmayan bi ege-akdeniz-ankara-ve istanbula dönüş şeklinde bi tur olucak çünkü.