|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadslar merhaba.aracin yag degisim zamani yaklasti daha once gm 10/40 koymustk bu motora 10/40 tavsiye ediolar yine 10/40 dusunuormda marka degistrmek istiorm shellin yagini dusunuorm shell hakkindaki dusunceleriniz nelerdir
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
her yağ değişiminde yağ filtresi değişimi gerekiyormu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ef
|
yağın markasıda degiştigine göre evet genelde 2 seferde bir derler ama bence her seferde degişmesi lazım
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Her seferinde değişmek daha iyidir. Çocuğunuz sonuçta
![]() En kaliteli yağ Castrol olarak biliniyor. Yetkili Serviste PO kullanıyoruz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yag filtresınin her yag degısımınde degısmesı tavsıye edılır.kırlenmıs bır fıltrenın yenı yagı kırletmesı ve fıltrenın gorev yapamamasını kımse iztemez heralde.castrol diesel 10/40 tam sentetık yagı onerırım.ve kesınlıkle yag degısımlerınızde yag filtresını ve mazot fıltrenızı yenilemenızı tavsıye ederım.iyi gunler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
mazot fıltresını oncekı yag degısımınde degısmemıstık onu degstırıcezde yag fıltresını degıstırmıcektım ama 5 10 tl bısı oda degıssın..
bakalım castrol mu olacak shelmı bılmıorum henuz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
mazot filtresine genelde 2 bakimda bir yag filtresini her bakim degismekte fayda var
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
mazotu kesın degıstırcem cunku aldıgımzda nezmn degıstı bılmıorum yanı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
ben bu gidişimde castrolle ilgili baya olumsuz yorumlar duydum, mobil deneyin
yağ filtreside 10lira fln değiştirin gitsin |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bı shel denemek ıstıorum ben ya
![]() mazotuda shelden almaya basladım dızel gtl mı ne var bakalım depo komple shel olsun anlıcaz frkı |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bence Mobil-1 10-40 al turbolu arça olduğu içinde orjinal yağ filtresi ile değiştir
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
mobil 1 al kafan rahat etsin ...en iyisi
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Önerilen yağ Mobil Super 3000 X1 5W-40.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
kadir bence ya castrol yada mobil al. Ben castrolcuydum ama castrol hakkında olumsuz bir kaç bişey duydum mobile geçtim(Mobil S3000 5-40). yeni yağını değiştirdim memnunum sanki sesi azaldı gibi biraz. Hem fiyat olarakda uygun castrole göre.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Murat gecen hafta degstrdm shell helix dizel aldm 75tl ye bakalim bi deneyelim bizim arabannda sesi eskiyr gore azaldi onceden general yag vardi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
konu hort mu olmuş farketmedim
![]() ![]() O zaman hayırlı olsun güle güle eskit. Mobilde alsan aynı fiyata alacaktın. Bİr dahaki seferede mobil denersin artık
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Memnun kalmassam artik
bizim arabaya 10 40 giidio mobilde varmi 10 40
|
|