kaça alıyosun ki
Printable View
castrol edge 5-40 . Tek geçerim.
Dizel araca sadece viskoziteye bakarak yağ konulmaz.Yeni nesil dizel araçlarda partikül filtresi vardır , bunun için yağ markaları buna özel yağlar üretir.
Mobil 1 de bunun için 5W30 ESP formula var , başka viskozite önermiyorum.
Bugün aldım 4 lt. Castrol Edge 5-40 79 TL'cik :D:D:D
Ben bugün bakım yaptırıcam Selenia kullanalım diorlar. Varmı negatif bir yanı?
Arda b arabaların emme grubunu temizletmek okadar zormu ya??
servis bile ırın kırın yaptı, şimdi erdem ustayı aradım, saatler alır öle bi iş, başka zaman yapalım felan dio...
bugün yağı değiştiriyorum castrol 5-40 mı yoksa mobil1 esp formula 5-30 arasında kararsız kaldım
Benim araba 64.000 de aşırı yalmaya başladı. Dedimki emme manifoldu, gaz kelebeği civarı temizlensin. Küfretmişim gibi davranıyorlar. Hayret ettim. Erford Erdem abiyi aradım sen yap diye, oda hiç girmeyelim falan dedi. Çok ilginç ya
Selenia koyuyolarsa bence çok iyi hiç tereddüt etme sandığından çok daha iyi bir yağdır ama birçok servis Opet koyuyor. Sebebi "Koç" demem yeterli olur heralde...
Bugün tüm filtreler ve Selenia 4 lt yağ ile bakım yaptırdım. Bu arada darmadağan olan dış aksımıda değiştirttim. Ön fren balatalarıda değişti, nasipse değişimleri bekliyorum.
Mobil1 ESP 5-30 öneririm.
Bakım yapalı yaklaşık 3000km oldu henüz bir eksiltme yok. Eskisine nazaran motor daha sessiz gibi geliyor bana ( psikolojikte olabilir )
yenı konu acmayım dedım bu yag nasıl sızce fıyat olarak?
Castrol EDGE 5W30 4 Litre 85c057 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
selenia wide range 5w40 dan şaşma dışardan al serviste koydurt ;)
Edge in 5w40 ını kullanıyorum gayet memnunum.
Edge 5w30 / 5w40 en ideali bence
dizel benzınlı yagları farklı mı?
mobil1 0-40w yağ kullanıyorum ama biraz motor sesli calısıyo gibi ve arac gec ısınıyor sizce hangi yağ kullanılmalı ?
arac : 1.3 cdti z13dth 2008 corsa
0 yağ çok ince olur o motor için
hortlatalım da konu enflasyonu olmasın,
133bin km de 1.3 multijet 95hp için İzmir şartlarında yazın kullanılacak en mantıklı yağ nedir tecrübeli arkadaşlar?
teşekkürler şimdiden