|
|
#1 | |||
![]() |
Bize önceden ulaşan müşterimiz bugün Aydından İzmire geldiler.Araçları Mercedes Sprinter CDİ Karavan.Araçlarında ekstaradan bir çok malzeme bulundğu için araç ağırlığı yüzünden çekişi beğenmiyorlardı.Çocukları Tech Turkey forumunda görmüşler son uygulamamız İvecoyuda görünce İzmire geldiler.Turbonun egzoz milinide büyütmek istediler fakat ben sadece kanadı büyütmek ve yazılımla son noktayı koyalım dedim.
Aracı Boost Tech Diesel Garageye götürdük.Aracın kendi turbosuna uygulama yaptırmak istemediler aracın kendi turbosu yedek bulunmasını rica ettiler.Bizde stoklarımıdan turbo parçalarını ayarladık.Ve başladık hazırlamaya. Orjinalinde 1852V diye geçen turbonun tüm parçalarını stoklarımızdan çıkarttık başladık temizlemeye Orjinal kanat ve backplate üzerindeki büyük yeni emme pervanesi ![]() Kartuşu toplandıktan sonra ![]() Emme salyangozunun içinden aldıktan sonra test ederken ![]() Vnt Sistemi ![]() Kusura bakmayın başka fotoğraflarda vardı eklemedim onlarıda yarın eklerim standart turbosunun fotoğraflarını Gün sonu araca yapılanlar. Komple Standart Turbo üzerine Daha Büyük Emme Pervanesi 360 Thrust Bearinge sahip tamir takımı Yeni Backplate ETP Chip Tuning Son Düzenleyen egeturbo; 22-10-2010 19:27. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]() |
işlem sonucu aracın gidişinden memnun oldular mı
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sen Ankara'da çok iş yaparsın
![]() Magirus&İveco&Transitvs vs mavi olanlara
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Aracı turbosu standartken sürdüm.Harbiden böyle bi isteksiz gibiydi.Boost Techte enjektörlerde sökülmüş işlem geçirmişler.Araca sonra chip ve turbodan sonra sürdüm gerçekten çok güzel oldu.Ticari araçları çok sevmeye başladım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
o zaman elinize sağlık bu aralar ticarilere sardınız hep ticari konusu görüyoruz
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bu ticariler güzelmiş abi sevdim.
Biz eskiden Halda çalışan kamyonlarıne mme pervanelerini coklu sayıa daha büyük kanat takardık çekişleri artardı bunlarıda onalra benzetiyorum |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
Vay be sprinter felan bu iş ağır ticarilere kadar gider.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Benimde içimde bir uktedir.200 hplik jumbolar.1.vitesi çok kısa ama olsun
![]() 200 bg chip+turbo ile kaç olur acep ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
3.2 200bg transite ne gider ama bu işlemler off
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: palio
|
ardaa ne oldu benim turboo
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: astra coupe
|
bizdede ducato 2.3 var yokuş yukarı çekişi zayıf kalıyor ducatoya yazılım yapılabiliyor mu ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bunu birde h1 lere denemek lazım şehir içi ticarilerle yanlamak çok keyif veriyor elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
H1 Hyundailerde KKK turbo var onlarada şuan uygulayabilmek için elimde yedek parçaları mevcut
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
2.3 110 Hplik ise chip tuning uygulayabilirim aynı şekilde ona görede turbosunu büyütmek için yedek parçalar mevcut
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
voltun turboyu yollycam bende bi boşlukta kardeşim
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Vnt Sistemi nedir?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Arda Hepten saldin kendini ticariye kanka
Maşallah maşallah dyno isterük diyecem ama demiyorm tamam :S
|
|
|