|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: c4
|
İyi akşamlar herkese.Benim şöle bi sorum var 2009 model citroen c4 aracımız var.Ancak araç babamın işleri münasebetiyle 2009 şubattan bu yana tam olarak hatırlayamıyorum ama geçen ay 130.000 deydi sanırım olmştur 140.000 km yol yaptı.ve babam arabayı sürekli hızlı kullanan dolayısıyla yoran bir adam
araç sürekli tarlalara girdi çıktı resmen ralli yaptık ama bütün bakımları zamanında ve servisinde yapıldı.Ve nasipse yakında araç tamamen bana kalıcak ancak elimin altına böle yorgun bi araç gelmesindense diri atak bi araç istiyorum.Bunun için aklıma gelen ilk şey bg arttırarak durumu kurtarmak fakat şöle bi sorum olucak bu tarz yorgun ve yüksek km de dizel araçlara chip yapmak sağlıklı olurmu?Yoksa bir an evvel bu arabayı satmalımıyız?Şimdiden teşekkürler ![]()
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Sende bendensin
bizimki biraz daha iyi 2009 megane 70 bin km de
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
sorma hocam ya ilk zamanlar içim acıyodu sonra işin şeyi olduk bizde
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Chip hakkında bi bilgi sahibi değilim amma elleme bence zaten yorgun bi motor dışına önem ver sana yeter
güzelde bi müzik sistemi al paşa paşa kullan
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
ben yaptırdım 150 k araba tık yok
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
150 000 kardeşim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
K 3sıfır(bin) anlamında kullanılıyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
walla cip dunyası suan biraz karısık bence bir süre ellemeden kullanın
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
işim acele değil zaten şu olaylar durulsun sonra yaptırırz nolcak
başka chip yapan mı yok ?
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
140000 kmde iken corollaya yazılım yaptırdım ve yaklaşık olarak 220000 kmye kadar kullanıp sonra sattım.. bir sıkıntı yaşamadım ama corollanın motoru c4ten bi 3-4 gömlek üstündür saglamlık olarak.. bence onu elden cıkarmaya bak
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Gecenlerde 160bin küsürdü tam hatırlamıyorum bi 307 1.4hdi araca yazlım yaptık 2 hafta olmustur ses seda yok
![]() olmayacagınıda dusunuyorum cunku cok soft olarak yapıldı.Bence ufak dokunusların bakımlı bır araca zararı olmaz.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: M 3
|
gözlemlediğim kadarıyla motorunuza kolay kolay birşey olmaz tabi düzgün bakımı yapıldığı sürece .. turbonuzu bi kontrol ettirin derim ama ..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
usta değilim bilmem etmem , ama yüzeysel bi kontrol amaçlı motorda üfleme varmı? (yani rolantide çalışıyorken yağ çubuğundan veya yağ kapağunu açtığınızda duman geliyormu??)
ve turbo dolmaya yakın devirlerde kurt uluması gibi ince bi ses geliyormu?? aynı koşullarda kullandığım 110 000 kmdeki citroen c3 hdi 'M de başıma gelmişti o sorun.Eğer öyle bişey varsa elletmeden o şekilde kullan derim. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
D4D mi 1.6 HDI dan 3-4 gömlek üstün? bok atmak için mesaj atmayın arkadaşlar.
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
d4d 1.6 hdidan üstün deilmi acaba ? kaç tane dizel corolla sürdünüz ? 220000 km boyunca sürekli gazlanan 80000 civarı chipli olan bi araç stock turboyla nasıl dayanır ? benim sürdügüm gibi süren 1.6hdiların hepsini yoldan toplarlar.. bilerek mesaj yazıyoruz bizde merak etme
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: akbil
|
D4d motorunu birtek toyotami kullaniyo ?
+ HDi psa grubu araclarin bircok rekoru bulunmakta ve araclarda kullanilmkta,ve az yakmalariyla unludur. Telden giriorum biraz wikipedia'dan arastirin derim yada search@gugıl. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Polemige gel tdi boktan motor chipsiz 2.0hdi 407 ile chipsiz 2.0Tdi passat dsg gectim vuuuu 140lik mahunalar 2side simdi dsgmi boktan 407nin pilotumu iyi yoksa sebep breykbustmu?
Yagi,suyu bakimi tam olan araba kronik bi sorun olmadikca hicbirsorun olmaz. Evveliyat ve bakim onemlidir, he birde chip'i yapan kisi saygilar sevgiler.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |