Merhaba,
Aracım dizel tek kapı 1.5 dizel saxo genel olarak neler yapabiliriz +Beygir gücü vs. için neler önerirsiniz.?[
Merhaba,
Aracım dizel tek kapı 1.5 dizel saxo genel olarak neler yapabiliriz +Beygir gücü vs. için neler önerirsiniz.?[
turbosuz olmaz.
1.5 dızele jant alıp basıcaksın bende 1.4 vardı trde tektı valla![]()
www.honda-tech.com
Güzel bir filtre sistemi yapıyorsun, sonra düz boru çekip sona güzel bi susturucu takıyorsun, yakıt basıncını pompadan açtırıyorsun, baktın olmuyor gidip hünerden falan kendi eksantriğini verip derecelendiriyorsun güzel zevkli bişey oluyor dersen ki ben bu kadar uğraşamam başka bir araç al+ olarak Bold yazma
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
illa bu araç kalsın deiyorsa diğer arkadaşların yazdıkları yeter..
Ama bence o kadar parayı turbodur odur budura gömeceğinize gidin satıp vts alın..
atmosferik dizelle pek uğraşılmaz tavsiye etmembende 1.9 kangoo var kat iptali+ egsoz dan başka birşey yapmamıştım onuda geri soktum orj haline çevirdim... Turbolamaya kalkarsan durmadan sıkıntı yaşarsın... bide pompa ayarı yaparsın en fazla atmosferik olarak
![]()
vts body kit parçalarını alıyosun takıyosun az yakıp keyfine bakıyosun turbosuz dizel olduğu için çok fazla bişi beklememek lazım
www.saxperıence.com burayı guzelce takıp et yıllardır burdan bıseyler kaptık sana tavsıyem sudur saxo vts yan kapı ve on arka camurluk dodıklerını bulursan uygun fıyata al monte ettır aracına aracın vts gorunum olcak aa camurluguda vts camurlugu alcaksınkı dodık oturtulsun ustune neyse ondan sonra one bı vts tampon arkayada vts tampon dızel vts olcak bıde 15 jant taktınmı tamamdır motora gırme
buda benım eskı saxo 4 kapı
Uploaded with ImageShack.us
www.honda-tech.com