|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
P0683 - Glow Plug Circuit Open
(04) - Not present arıza kodu bu.bu tam olarak ne anlama gelir ve ne yaptırmam gerekir? (şuan güvenebileceğim bir yer olmadığı için kasap ve dolandırıcılara gitmek istemiyorum kendi işimi mümkün olduğunca kendim halletmeye çalışıyorum) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Audi Q7, corsa c <(^^,)>
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
P0683
-0 Glow Device General Error -2 Glow Plug Circuit Low Voltage -4 Glow Plug Circuit Open benimki 4 olanı finallerden sonra bujileri bi kontrol edicem zaten ama circuit open kısmını anlayamadım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bujileri zaten kontrol ettirecektim arızanın anlamını ararken ''ön ısıtma kutusu arızalı'' ''soketlerden olabilir'' gibi şeylerlede karşılaştım o yüzden sordum.teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
buji arızası o değildi ama...
bende daha yeni değiştirdim ışık yaktığında arıza kodu o değildi __________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
farklı arızaları olabilir bujilerin.. ısıtması arızalıdır, kısas devre yapmıstır vs vs.. sonuc oalrak buji değişmesi gerekli.. en azından ilk basta o yapılıp denenmesi gerekli.. tech 2 de hangi buji oldugunu soyler zaten
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
en kötüsü açarsın kapağı. kızdırmaların üstünü açar aküyede bi kablo. baktın hangisinden elektrik gelmiyor
ozaman bozuk olan odur. ama tuhafıma giden bu kod. türkçeye benziyor her manaya geliyormuş gibi
__________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Isıtma Bujisi Kontrol Modülü ile Motor Elektroniği İletişim Hatası. Kısadevre veya Ölü Buji.
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
kızdırma bujisi ünitesinden de şüpheliyim.finalleri bitirip ilgilenicem önce bujiler sağlam çıkarsa üniteyi değiştiricem
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
benim paliodada araç soğukken çalıştırınca yay işareti (ısıtma bujisi) çıkıyor. Sonra sönüyor. Gün içi kısa süreli kullanımlarda yakmıyor. Genelde bikaç saat çalışmayınca yakıyor. Sizce sorun nedir?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
multijetleri bilmiyorum ama benzer motor olduğunu varsayarak cdti da o ışık normal.soğuk havalarda biraz daha uzun yanar motor sıcakken falan yanıp söner. o arada ısıtma yapar yani.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |