sanki ayağını gazdançektiğinde synapse blow offun sesi geliyor gibimi bole pısss die bi ses bi
Printable View
sanki ayağını gazdançektiğinde synapse blow offun sesi geliyor gibimi bole pısss die bi ses bi
aynen ardacım , blow off tepkisi ama onun kadar güçlü değil dediim gibi.
arıza lambası yakıyormu yada 120 yi geçtikten sonra kasılıomu yada belirli debvirde arabada bi isteksizlik varmı
olm arda uzatma işde neyse sonucu söyle :D
ara sıra partner da böyle olay oluyor 2700 arası sesler geliyo ondan sonra düzeliyo...
arıza lambası yakma gibi bi durum yok , şuan üstündeyim , bursadan feribota kadar geldim en ufak bi isteksizlik yok eskiye nazaran.hatta carbonclean sorası dahada güzel.fiziksel bi sıkıntı yok yani.endişem tehlike çanı çalacak bi durummu diye yani...
araçta chip varmı ,?
arda okusana kardeşim ilk postları :D , herşeyiyle stock , haftada bir halden öırenci yurduna sebze meyve getiren , arada bi öğrenci taşıyan , arada bi uzun yol yapan kendi halinde bi vivaro.:D
turbonun wastegatesi emişli onu kontrol eden wastegate valfini değiştir bence .
Basıncı yüksek devirlerde atamıyor içerde sıkışıyor bırakırkende sanki suprayla gazlıyormuşsun gibi ses cıkarıyor.
Geçen aynı olay sorento 170lik ve 300 c de başıma geldi
hersey gayet normal ayagını cektıgınde turbonun dısarıya attıgı havanın sesı duyuyorsun..her dizelde duyacagın gbi..aracında blow of olsaydı cok daha fazla duycaktın olmadıgından yuksek devırlerde cıtırdan duyuyorsun..
benim aracımda yapıyor sıfır km aldım,başlardan beri yapıyordu dv sesi.çıss yapıyor benimki.