debriyaj korkutmasın sizi ya orjinal baskı ve bronz balata ikilisi 250+ güçlere yetiyor artıyor bile :) vr6 falan masraf yapmayın onların parası ve vakti cok :D uymayın onlara şaka bir yana debriyaj konusundada yardımcı olurum :)
Printable View
debriyaj korkutmasın sizi ya orjinal baskı ve bronz balata ikilisi 250+ güçlere yetiyor artıyor bile :) vr6 falan masraf yapmayın onların parası ve vakti cok :D uymayın onlara şaka bir yana debriyaj konusundada yardımcı olurum :)
ayarlanabiliyor sertlik durumu :) 4 yaprak yapılır mesela 2 bronz 2 düz gündelik kullanılabilir
konuda paylaşım güzel oldu diğer konuyla birlikte güzel bilgiler var teşekkürler arkadaşlar:)
arkadaşlar şöyle bi video buldum
söylenen speclerle 201 ps 433 tork veren ctdi , tdi power'ın gazabına uğruyo :)
Serdar ben :)
bladerk(erkut) ile piston garage da custom araçlar hazırlıyoruz all motor sohc vtec ve d serisi honda konularından onu tanırsınız ben üye değildim foruma o uzun yıllardır burada herkes tanır onu .hondayı draglarda kullanan benim benide ordan tanır çoğu :):) dizel ve benzinli araçların yazılımsal ve mekanik modifikasyonları ile uğraşıyoruz.
yav arkadaşlar sory :) koymuştum ama link çıkmamış bende anlamadım nasıl oldu. burun iyi seyirler :) :) :)
YouTube - Opel Astra 1.9 CDTi + EDS Remap vs Seat Ibiza 1.9 TDi + Remap, Hybrid Turbo, Exhaust, Intercooler
öyle diyosan tamamdır hocam .valla bu 1500 2000 tl bayılmaktan çok güzel kurtarıyo :) burda her arkadaş bilgiye aç ,benim gibi . bulduğumuz bildiğimiz bişey olursa paylaşıyoruz . herkes gayet paylaşımcı bu forumda bu çok hoşuma gidiyo . bilgi paylaştıkça çoğalır derler.hergün yeni bişey öğreniyoruz.verdiğiniz bilgiler çok makbule geçiyo gerçekten. ayrıca can ve levent ve aliisede(adını bilmiyorum kardeşim kusura bakma) bu konuyu sahiplendıklerı için teşekkür ediyorum :) pek siteye giremediğim için pek online olamıyorum. sınırlı zamanımdada ağırlıklı dizel topiğini takip ediyorum .
rica ederim devran, bende hem takip ediyorum hemde bildiklerimi/öğrendiklerimi paylaşıyorum, arabayı alsak tecrübeye dayalı konuşcazda alamadık daha :p
herkes 3.20 d lerin nasıl gittiğini biliyo hele remaplisi çıldırtır adamı ama ilgincime gitti aynı astra ,ibizaya geçilirken 3.20 de boy boy fark atıyo :) buda ibizanın nekadar deli gittiğin göstergesi
buyrun 2. video
YouTube - Opel Astra 1.9 CDTi + EDS Remap vs BMW 320d + Remap