tekrar sıkıntı yaratıyor sonra.keşke düz boru cekseydiniz oraya
Printable View
Bu turbo buyutme isi sikintili is gliba...
Yh kimi cok memnun kimi magdur anlamdim gitti...
Turbonu buyutucen nolacakki
Zaten 2500 de adam gibi yürümeye başlıyor araba, zaten 1.5 motor için gereğinden büyük bir turbo var (1.9 tdi 130 hp liklerle aynı turbo 105 lik 1.5 motorların turboları)
Sen inanıp daha büyük turbo koyarsan 3000 de dolduracak 4000 de bitecek araban, şehir içi günlük kullanımda inanılmaz kötü hale gelecek.
Sıkıştırmayı arttırman lazım güç almak istiyorsan, 100 hp liklerin üst kapağı kullanılabilinir mesela onun sıkıştırması 18 lerde bişeydi sanırım
Sen sen ol kardeşim büyütüyüm falan deme. Komple düz boru çek turbodan itibaren bide kuru açık filtre yada kutu içi kuru filtre tak bin işte tertemiz.. Soğursun sonra arabandan orası burası patlar boru yırtılır turbo basınç vermez olur yani sıkıntı olabilri ona göre..
---
Ben büyüttüm mesela şu anda stoka dönmek zorunda kaldım maalesefki..
ya zaten tam verımlı olucagına ınanmasam yapmam suanda anlatıklarınızdan ve yasayanlardan anladımkı maceradan baska bısey degıl bu buyuk turbo ısı..
ben kat ıptalı ve duz boruyu cektırdım dun bayrampasa vefalı egzos da son susturcum orjınal kaldı...
suan tek ıstedıgım box ve yazılımla oynayıp bıraz daha ayarlarıyla oynamak..
yazılım+modül yapın bir bakın istediğiniz oluyormu olmazsa turbo büyütme yoluna gidersiniz...
Bu arada ben aracınızın 140hp olduğunu hiç sanmıyorum.... 130-135 arasındasınızdır....
limitleri belli aracın ki superchips'e aç demişsiniz , tr'den bir mapper'a değil:)
nos deneyin nos
turbo falan büyütmeye hiç gerek yok...
Cidden nos basın.
75 yada 100hp wet yapın hem wet olduğu için daha sağlıklı olur hemde çok ciddi güç artışı olur ;)
turbo buyutmek bencede gereksiz külfet olur.üzerindeki turbo nedir bilmiyorum ama eminim erken doluyordur zaten o motora ne kadar basacaksınızki.basıncı açın,üzerindeki turbo yeterli gelecektir
Nos ta maliyet ne olur az cok bi fiyat? ???
Bu arada superchips var dimi sadece aracında ?
140 + hp oldugunu tescillediniz mi
yolunuz maslaga düşerse bir Ecu faste ugrayıp ölçtürün isterseniz
yanlış anlamayın ama sadece bir yazılım ile 140 + hp olmanız imkansız